Είναι φανατική οπαδός της άσκησης και της υγιεινής διατροφής. Το διαιτολόγιό της είναι απόλυτα ισορροπημένο και αποφεύγει υδατάνθρακες και λιπαρά. Κι όμως όπως όλοι οι άνθρωποι έχει κάποιες αδυναμίες. Βέβαια δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ακριβώς διατροφική ατασθαλία. Ο λόγος για την Ελένη Πετρουλάκη που όταν αποφασίσει να φάει σουβλάκι επισκέπτεται το «Σάββας Κεμπάπ» στη Γλυφάδα. Μην φανταστείτε βέβαια πως η γνωστή γυμνάστρια θα φάει σουβλάκι κεμπάπ ή γύρο.  Όπως αναφέρει το apospasma.gr Όταν επισκέπτεται το εστιατόριο επιλέγει πάντα καλαμάκι με πίτα αλάδωτη και μαρούλι ίσως και λίγη ντομάτα. Γιατί όμως η Ελένη επιλέγει το συγκεκριμένο σουβλάκι; Πολύ απλά γιατί είναι βιολογικό καθώς τόσο τα κοτόπουλα όσα και τα λαχανικά προέρχονται από αγρόκτημα της Βόρειας Εύβοιας. Η Ελένη προσέχει πολύ τη φόρμα της ειδικά τώρα που  ξεκίνησε και την εκπομπή  της στον ANT-1 web όπου επιδίδεται σε διάφορα αθλήματα, δίνει συμβουλές ομορφιάς ενώ καλέι διάσημους Έλληνες για να μοιραστούν μαζί της τα διατροφικά μυστικά τους!