Τα πάντα έχουν μια στιγμή στο χρόνο που αρχίζουν συμπεριλαμβανομένης και της σχέσης μας. Αυτό σημαίνει ότι, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έχουμε ένα ζώδιο του Ηλίου (ζώδιο μας), η σχέση μας έχει επίσης ένα. Το ζώδιο της σχέσης μας, το οποίο καθορίζεται από την ημερομηνία επετείου μας, την πρώτη μας γνωριμία ή το πρώτο μας ραντεβού, δείχνει την αληθινή φύση της σχέσης και αποκαλύπτει τι λειτουργεί - και τι όχι.

Πού η σχέση μας ταιριάζει; Αντί να προσπαθούμε να την αναγκάσουμε να γίνει κάτι που δεν είναι, χρησιμοποιούμε τη σοφία του ζωδίου της σχέσης μας, για να καταλάβουμε τι εμείς και ο σύντροφός μας πρέπει να προσφέρουμε ο ένας στον άλλο!

 

Κριός ( 21 Μαρτίου - 21 Απριλίου )

Πλεονεκτήματα: Μαζί, θα έχετε πιο πολύ εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας, καθώς και μια αίσθηση του σκοπού. Είστε ένα αχτύπητο δίδυμο, αφού έχετε όραμα και στόχο να κάνετε πολλά και το θέμα είναι ότι μαζί τα καταφέρνετε πάρα πολύ καλά. Η σεξουαλική χημεία σας είναι ισχυρή και η αφθονία της ενέργειας μεταξύ σας κρατά το πάθος σας λαμπερό.

Μειονεκτήματα: Πάρα πολύ εγωισμός και καθόλου προθυμία για συμβιβασμό ίσως να διαταράσσει την αγάπη σας. Αποφύγετε την τυχοδιωκτική, απερίσκεπτη συμπεριφορά.

Ιδανικό ραντεβού: Μια προκλητική πεζοπορία που λειτουργεί επάνω σας καταλυτικά για να χύσετε πολύ ιδρώτα και αργότερα! Η Τρίτη, είναι η καλύτερη μέρα σας για ειδύλλιο.

Ταύρος ( 22 Απριλίου - 21 Μαΐου)

Πλεονεκτήματα: Αφοσίωση και δέσμευση. Η δική σας, είναι μια αισθησιακή και στοργική σχέση που ποθεί την πιο φίνα πλευρά της ζωής. Η χημεία μεταξύ σας είναι πιο αισθησιακή από τη σεξουαλική και σας προσκαλεί να αφεθείτε με όλες τις αισθήσεις σας - σκεφτείτε φτερά, αρωματικά έλαια και απαλό μασάζ.

Μειονεκτήματα: Μεγάλοι λογαριασμοί πιστωτικών καρτών στην προσπάθειά σας να ευχαριστήσετε ο ένας τον άλλο. Το σκληροπυρηνικό πείσμα σας επίσης ανάμεσα σας, υποσημειώνει ότι αποφεύγονται οι πολυπόθητες αλλαγές και είναι αυτή η έλλειψη ευελιξίας που μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση.

Ιδανικό ραντεβού: Μια επίσκεψη σε ημερήσιο spa που ακολουθείται από μια πανδαισία γεύσεων σε δείπνο, την Παρασκευή. Μην ξεχάσετε το άφθονο κρασί.

Δίδυμοι ( 22 Μαΐου- 21 Ιουνίου)

Πλεονεκτήματα: Είστε παιχνιδιάρικοι, άτακτοι και φλερτάρετε συνέχεια μαζί. Η χημεία σας είναι ψυχική παρά σωματική, ενώ έχετε έναν εξαιρετικό τρόπο για τη μελέτη και τη διδασκαλία μαζί.

Μειονεκτήματα: Πάρα πολύ συζήτηση και όχι αρκετό συναίσθημα. Αποφύγετε τις τάσεις να υπέρ- αναλύετε τη σχέση σας και τα ατομικά συναισθήματα.

Ιδανικό ραντεβού: Περάστε ώρες σε ένα βιβλιοπωλείο ή παρακολουθήστε μια διάλεξη με κοινό ενδιαφέρον. Η Τετάρτη είναι μέρα επιλογής σας για «ζουζουνιές».

 

Καρκίνος ( 22 Ιουνίου – 21 Ιουλίου )

Πλεονεκτήματα: Η οικογενειακή ευτυχία είναι ο στόχος σας και είναι προφανές ότι είστε οι καταλληλότεροι για τη δημιουργία ενός σπιτιού μαζί. Τα παιδιά είναι το αποκορύφωμα σας. Λέγοντας ο ένας στον άλλον πόσο βαθιά ερωτευμένοι είστε μεταξύ σας είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση σας, που σας κρατά γερά δεμένους.

Μειονεκτήματα: Πάρα πολύ οικογενειακός σχεδιασμός μπορεί να οδηγήσει σε μια νεκρή κοινωνική ζωή. Επίσης η ασφυκτική σύνδεση με το παρελθόν σας, σας καθιστά δύσκολο να σχεδιάσετε για το μέλλον σας.

Ιδανικό ραντεβού: Οτιδήποτε, αρκεί να είστε μαζί. Μοιραστείτε ένα σπιτικό γεύμα, όπου κατά την διάρκεια του μπορείτε να μιλήσετε για τις μεγάλες στιγμές που έρχονται. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη σας ημέρα.

Λέων ( 22 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Πλεονεκτήματα: Μπορείτε να εμπνεύσετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία ο ενας στον άλλο, ενώ θα λατρέψετε την υπερβολή, την χλιδή και την γενναιοδωρία. Η προσοχή και ο θαυμασμός κρατάνε ζεστό το συναίσθημα σας.

Μειονεκτήματα: Πάρα πολύ εγώ μπορεί να σκοτώσει τον ρομαντισμό. Μοιραστείτε τα φωτά της προσοχής ανά πάσα στιγμή, ενώ θα πρέπει να συμβιβάζεστε εξίσου κι από τις δυο πλευρές.

Ιδανικό ραντεβού: Δειπνήστε στο καλύτερο εστιατόριο της πόλης πριν από την επιστροφή στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων για ένα πραγματικά πολυτελές βράδυ την Κυριακή.

Παρθένος (24 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου)

Πλεονεκτήματα: Και οι δυο σας ενδιαφέρεστε τόσο για την υγεία, όσο και για τα χρήματα. Η αμοιβαία τάση προς την ρουτίνα σημαίνει ότι σχεδιάζετε καλά μαζί για το μέλλον. Από την άλλη, η ισχυρή αισθησιακή ενέργεια εξασφαλίζει ότι θα χρειαστεί χρόνος για να ανακαλύψετε ο ένας τις αγαπημένες απολαύσεις του άλλου.

Μειονεκτήματα: Μη ρεαλιστικές προσδοκίες τελειότητας. Οι ιδεο -ψυχαναγκαστικές ιδιότητες θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές συνέπειες για το χρονικό διάστημα που θέλετε να περάσετε ο ένας με τον άλλο.

Ιδανικό ραντεβού: Περάστε τη μέρα σε τοπικές αγορές βιολογικών τροφίμων ή κάντε μια σειρά μαθημάτων μακροβιοτικής μαγειρικής μαζί. Η Τετάρτη είναι η ισχυρότερη μέρα σας για ρομάντζο.

Ζυγός ( 24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Πλεονεκτήματα: Ισότητα και μια πραγματική συντροφική σχέση. Η αγάπη προς την συζήτηση των θεμάτων της σχέσης σας, σας εξασφαλίζει πάντα να γνωρίζετε τι ο άλλος σκέφτεται. Τα κομπλιμέντα μεταξύ σας χτίζου την επιθυμία. Πιθανό να μοιράζεστε ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον για τις τέχνες.

Μειονεκτήματα: Πάρα πολύ περίσκεψη και όχι αρκετή δράση.

Ιδανικό Ημερομηνία: Ένα σεμινάριο/ ταινία που ασχολείται με θέματα σχέσεων ή μια έκθεση τέχνης στο ανθρώπινο σώμα είναι τα ιδανικά για εσάς. Η Παρασκευή είναι η νύχτα σας για να την ζήσετε με το ταίρι σας.

 

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Πλεονεκτήματα: Δεν επιτρέπονται μυστικά. Οι δύο σας θέλετε να μάθετε τα πάντα ο ένας για τον άλλο... ενώ ταυτόχρονα θα μοιράζεστε τα πιο βαθιά συναισθήματά σας. Αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και δέσμευση είναι τα deals σας - χωρίς αυτά, η σχέση σας δεν θα επιβιώσει. Μαζί, είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε θέματα ταμπού και να εκπληρώσετε τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας.

Μειονεκτήματα: Εμμονές, ζήλιες, ψυχολογικά παιχνίδια ή έλεγχος της συμπεριφοράς. Οι διαμάχες για την εξουσία επίσης, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα.

Ιδανικό ραντεβού: Ένα Σαββατοκύριακο για μάθημα Ερωτικού Τάντρα αποκλειστικά για εσάς. Η Τρίτη πάντως είναι η καλύτερη μέρα για το πάθος σας.

Τοξότης ( 23 Νοεμβρίου - 22 Δεκεμβρίου )

Πλεονεκτήματα: Είστε ένα ταξίδι ζωής μαζί στο οποίο θέλετε να μάθετε τόσο πολύ για τον κόσμο και την θέση σας σε αυτό. Η σχέση σας είναι ενδεικτική μιας σχέσης από απόσταση ή γεφύρωσης ενός κοινωνικού, θρησκευτικού και πολιτιστικού χάσματος. Το περιπετειώδες πνεύμα σας επίσης, εξασφαλίζει ότι η σεξουαλική σας ζωή δεν θα είναι ποτέ βαρετή.

Μειονεκτήματα: Πάρα πολύ εστίαση στο μέλλον σας αφήνει να αγνοείται το παρόν. Ως ζευγάρι, φαίνεστε να γνωρίζετε τα πάντα για τα πάντα - σε βάρος του πώς θα εμφανίζεστε μερικές φορές σε άλλους.

Ιδανικό ραντεβού: Διακοπές για πεζοπορία σε ένα νέο έδαφος που σας εκθέτει σε τοπικές πνευματικές πρακτικές. Η Πέμπτη είναι η κορυφαία μέρα σας για ειδύλλιο.

Αιγόκερως ( 23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουάριου )

Πλεονεκτήματα: Μαζί, θα εργαστείτε σκληρά για να εκπληρώσετε τους στόχους της ζωής σας. Η δέσμευση είναι σημαντική για τους δυο σας και θα πετύχετε πολλά πράγματα μαζί. Μια μυστηριώδης και αισθησιακή ποιότητα σας κανει να εξερευνήσετε αρχαία τελετουργικά αγάπης και καθώς η σεξουαλική συμβατότητα βελτιώνεται,θα απομακρύνει οποιοσδήποτε αναστολές.

Μειονεκτήματα: Ο φόβος μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για την μεγάλη αγάπη. Η ισχυρή τήρηση των λεγόμενων κανόνων της σχέσης εμποδίζει την ικανότητά σας να διασκεδάσετε.

Ιδανικό ραντεβού: Μια εκδήλωση που πραγματοποιείτε προς τιμήν σας για να γιορτάσετε κάτι που έχετε πετύχει μαζί. Το Σάββατο είναι η καλύτερη μέρα για την αγάπη σας.

Υδροχόος ( 21 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Πλεονεκτήματα: Η δική σας είναι μια μοναδική σχέση που δεν τίθεται κάτω από κανόνες. Μπορείτε ο καθένας να κρατήσει τη δική του ταυτότητα, ενώ παράλληλα έχετε μια ισχυρή συντροφική σχέση. Το Kinky sex κρατά και τους δύο το ενδιαφέρον μέσα στην σχέση.

Μειονεκτήματα: Ο υπερβολικός πειραματισμός μπορεί να μην αφήσει τίποτα να είναι φυσιολογικό πια.

Ιδανικό ραντεβού: Μια διάλεξη σε ένα περίπλοκο ζήτημα, όπως την αστρολογία, την κβαντική φυσική ή την τεχνολογία. Η ψυχική διέγερση είναι το ατού σας. Το Σάββατο είναι η καλύτερη μέρα για να συντονίσετε σε κάθε άλλη.

Ιχθύες ( 20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Πλεονεκτήματα: Υπάρχει άφθονος χώρος για να αισθάνεστε αγάπη ο ένας για τον άλλο, καθώς μπορείτε να εξαλείψετε όλα τα σύνορα μεταξύ σας. Οι κοινές πνευματικές πεποιθήσεις σας δένουν μαζί, ενώ μπορείτε να απαντήσετε στις σεξουαλικές ανάγκες του άλλου σχεδόν διαισθητικά.

Μειονεκτήματα: Οι απλήρωτοι λογαριασμοί και η υπερβολική φυγή μπορει να σας κανει να ξεχάσετε τον πραγματικό κόσμο. Είστε τόσο βαθιά συνδεδεμένοι και αποχαυνωμένοι ο ενας με τον άλλο που θα είναι δύσκολο να κρατήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας να λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

Ιδανικό ραντεβού: Ένα εργαστήριο για υπερβατικό διαλογισμό σας βοηθάει να συνδέεστε σε απόκοσμα βασίλεια. Η Πέμπτη είναι η καλύτερη μέρα για την σχέση σας.