Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε ο Φάνης Μουρατίδης.

Ο 44χρονος ηθοποιός, μίλησε για την περίοδο που πήγε να χάσει τη ζωή του, για ένα διάστημα τεσσάρων χρόνων που τον ενδιέφερε μόνο το sex, αλλά και για τον έρωτα του, με τη γυναίκα του, ’ννα Μαρία Παπαχαραλάμπους:

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟ SEX:

«Κράτησε 4-5 χρόνια. Σταμάτησε μετά τα 33, όταν γνώρισα τη γυναίκα μου. Το έκανα όποτε τύχαινε. Πάντα όμως, ήμουν απόλυτα ειλικρινής. Με το “καλημέρα”, έλεγα ξεκάθαρα τι θέλω. Ήξερα πολύ καλά τι μου συνέβαινε. Δεν είχα μέσα μου το περιθώριο για κάτι άλλο. Αισθανόμουν μέσα μου “μπετόν”. Όταν νιώθεις έτσι, δεν έχεις τη δυνατότητα να δώσεις τίποτα στον άλλον, παρά μόνο να πάρεις απ΄αυτόν!»

9311_ANA_MARIA_PAPAXARALAMPOYS_FANIS_MOYRATIDIS_2122013.jpg

    ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:

«Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, δεν σκέφτηκα ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα κάνω οικογένεια. Πολύ γρήγορα όμως, ένιωσα ότι έχω αυτή την επιθυμία».

Τι τον τράβηξε σ΄εκείνη;

«Δεν μπορώ να σου εξηγήσω λογικά, γιατί είμαι ακόμη μέσα στο παιχνίδι του έρωτα μαζί της. Όταν τη γνώρισα, δεν την ήξερα καθόλου, και πάνω στο δίμηνο κάναμε οικογένεια!»

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ:

«Έχω σωθεί από ξυλοδαρμό. Έχω δει κακοποίηση κοπέλας μπροστά μου. Προσπαθώντας να τη σώσουμε με την παρέα μου, ρισκάραμε τη ζωή και την ακεραιότητα μας. Θυμάμαι μπήκαμε στη μέση. Αν δεν μας ευνοούσε μια συγκεκριμένη συγκυρία γεγονότων, και παρ΄όλ΄αυτά κατάφερα να βγω ζωντανός, μάλλον θα είχα μεγάλο σωματικό κουσούρι όμως».

Πηγή: ΕΓΩ Weekly