ΚΡΙΟΣ

ariesΑπό αυτή την εβδομάδα θα δίνετε μεγαλύτερη σημασία στην γνώμη του συντρόφου σας. Πιθανόν να γίνετε αρκετά διπλωμάτες και ίσως το παρατραβήξετε αλλά αυτές είναι οι επιταγές του σύμπαντος και πάντα μαθαίνετε από αυτό. Προσπαθείτε να κρατήσετε από την μια ακόμα και το τυπικό μέρος της σχέσης σας για να μην βρεθείτε μετέωροι και από την άλλη έχετε ανάγκη να έρθετε πιο κοντά. Το καλό είναι ότι θα επικοινωνήσετε άμεσα και αυτό θα βοηθήσει. Οι ερωτικές συνομιλίες πάντα βοηθάνε και πάντα είναι αυτές που δίνουν το κάτι άλλο στην επαφή. Η σχέση με Δίδυμο, Τοξότη είναι πολύ δυναμική και εκεί θα νιώσετε μεγαλύτερη επαφή. Ο Αιγόκερως σας βάζει σε πλαίσιο και ο Καρκίνος μερικές φορές σας πνίγει με το πολύ συναίσθημα.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είστε κατά κάποιο τρόπο τυχεροί γιατί όλα ρέουν πιο εύκολα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι περνάτε και πολύ καλά γιατί εσείς είστε αισθησιακοί τύποι και πιθανόν να μην το ζείτε αυτή την περίοδο. Ο λόγος είναι ότι εσείς έχετε κάπως απελευθερωθεί και προσπαθείτε να είστε πιο πολύ ο εαυτός σας κι ίσως να πιέζεστε από μια σχέση που σας υποχρεώνει να ζείτε μέσα στο τυπικό και όχι την ένταση. Ο Τοξότης συνέχεια σας δίνει αφορμή για να έρθετε πιο κοντά αλλά φοβάστε αυτή την ελευθερία που έχει και ζητάτε συνέχεια αποδείξεις για να πειστείτε τελικά ότι αξίζει τον κόπο. Το πιο δύσκολο για σας είναι αυτό το απόλυτο κομμάτι που έχετε και η ζήλεια που νιώθετε, οπότε στραγγαλίζεστε και εσείς αλλά και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Παίρνετε μια επικοινωνιακή ανάσα γιατί είναι πιο εύκολα από εδώ και πέρα. Ο λόγος είναι ότι θα αφεθείτε και θα έχετε την ευχέρεια να πείτε πολλά επειδή θα σας ενδιαφέρει να γίνετε περισσότερο αρμονικοί και συντροφικοί και αυτό θα βοηθήσει την επικοινωνιακή φύση σας. Ό, τι και αν γίνει, είναι καλύτερο να τα λέτε όλα και να μην κρατάτε στο πίσω μέρος του μυαλού σας μυστικά η ακόμα και θυμωμένα συναισθήματα. Ο ερωτισμός σας πάντως είναι πολύ έντονος και οι ελεύθεροι θα ζήσετε όμορφες στιγμές. Μερικοί από εσάς θα γίνετε πολύ προστατευτικοί και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Αιγόκερω. Ο Σκορπιός θα είναι πολύ κοντά σας και θα σας διδάξει με τον τρόπο του να γίνετε περισσότερο παθιασμένοι με οτιδήποτε κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Μπαίνετε σε μια εποχή όπου θα χρειαστεί να είστε περισσότερο διπλωμάτες και κυρίως αρμονικοί με οτιδήποτε κάνετε. Για αυτό πάνω από όλα αναζητήστε μέσα σας την λύση που θα σας κάνει να είστε πιο κοντά με τα δικά σας άτομα, χωρίς όμως να γκρινιάζετε και να μουρμουράτε. Καλό είναι να κρατήσετε την δική σας γνώμη για το πρόσωπο που είστε μαζί και να μην αφήνετε να σας επηρεάζουν άτομα που μπορεί να παίζουν αρνητικό ρόλο. Από την άλλη επειδή έχετε σημαντική εύνοια με έναν Αιγόκερω και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δείτε ότι όλα θα είναι ανοικτά και θα γίνουν πιο εύκολα. Ο Τοξότης μπορεί να πηγαινοέρχεται γύρω από εσάς και τελικά δεν γίνεται τίποτε, παρόλο που σας αρέσει πάρα πολύ γιατί δεν υπάρχουν τα εχέγγυα.

ΛΕΩΝ

leoΈχετε μπροστά σας ένα άνοιγμα το οποίο σίγουρα θα είναι πολύ επιβοηθητικό και ο λόγος είναι ότι θα γίνετε πολύ θετικοί απέναντι στο άτομο που είστε μαζί και θα αποφασίσετε από κοινού τι θα κάνετε είτε τις γιορτές είτε κάποιες άλλες ημέρες που θα έχετε ελεύθερες. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλύτερη αλλά ενδόμυχα υπάρχει ο επηρεασμός από την οικογένεια η οποία σας πιέζει με κάποιο τρόπο να είστε τύπος και υπογραμμός. Η σχέση με Καρκίνο πιθανόν να σας κάνει πιο κλειστούς ή ακόμα και προστατευτικούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χάσετε τον εαυτό σας. Από την άλλη επειδή μπορεί να ταξιδέψετε στο εξωτερικό με φίλους ή με ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε μπορεί ξαφνικά να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αναγνωρίζετε ότι έχετε μια σχετική εύνοια και κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να βρεθείτε με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι ελεύθεροι θα έχετε μεγαλύτερες δυνατότητες να βρείτε το άλλο σας μισό, αν και δύσκολα μπορείτε να μπείτε στον ντορβά. Όλο κάτι ατελές υπάρχει στο άλλο πρόσωπο και τελικά είτε απομακρύνεστε είτε κρατάτε την υπόθεση παγωμένη. Καλό είναι να απαντάτε και να μην αφήνετε τον άλλον μετέωρο. Η κατάσταση με έναν Τοξότη αν την επιδιώξετε θα δείτε ότι μπορεί να γίνει. Εσείς όμως χρειάζεται να έχετε θάρρος μαζί του γιατί μπορεί να σας φοβίσει η κοινωνικότητά του και να κάνετε πίσω.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ 

 

ΖΥΓΟΣ

libraΑλλάζει άρδην η ζωή σας για ένα μεγάλο διάστημα θα δείτε ότι θα αποφασίζετε πιο εύκολα μέσω της προσωπικής σας θέλησης και πρωτοβουλίας γιατί ό ’ρης που θα μείνει για πολύ καιρό στο ζώδιο σας θα σας φέρει μεγάλες ανακατατάξεις και διαφορετικούς προορισμούς και ζωής και σχέσεων. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο νιώθετε ότι μπορεί να είστε στα αναμμένα κάρβουνα και να μην θέλετε να σταθείτε πουθενά. Ένα κύμα ελευθερίας έχει γεμίσει την καρδιά σας και όσοι έχετε αμφίρροπες σχέσεις πιθανόν να σας πιάσει η τάση είτε να τις διαλύσετε είτε να τις αλλάξετε. Η γνωριμία με ένα νεώτερο πρόσωπο μπορεί στην αρχή να σας αναστατώσει και να είστε αρνητικοί αλλά μετά θα το δείτε από άλλη οπτική γωνία και θα λειτουργήσετε πιο εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Μια ήπια εβδομάδα θα περάσετε αφού έχετε κάπως ηρεμήσει γιατί δεν νιώθετε μεγάλο περιορισμό ή απόρριψη από ένα πρόσωπο. Τώρα ο Δίδυμος μπορεί να σας μπει άτσαλα αλλά εσείς έχετε όπλα για να κερδίσετε και να μην νιώσετε ότι κάπου δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε. Δηλαδή μπορείτε πιο εύκολα από τις συνθήκες που υπάρχουν να κινηθείτε με τον ίδιο επικοινωνιακό τρόπο όπως και αυτός. Η σχέση με έναν Κριό μπορεί να γίνει πλέον κρυφή γιατί εσείς ίσως νιώθετε την ανάγκη να μην κάνετε κοινές εμφανίσεις. Ο λόγος είναι ότι αυτές τις ημέρες παραδόξως θέλετε την αυτονομία και την ελευθερία σας για να κρίνετε ποιο είναι το σωστό και το λάθος για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είστε πολύ ζωηροί αυτήν την περίοδο. Νιώθετε ότι ξυπνάτε από τον λήθαργο και προτιμάτε να κινείστε πιο ελεύθερα. Η σχέση με ένα Λιοντάρι καλά κρατεί αλλά υπάρχουν κάποιες διαφορές στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Εσείς κρατείστε στην δική σας άποψη και μην επιτρέπετε να σας φυλακίζει από τα προσωπικά του αδιέξοδα. Αφού έχετε ανάγκη να φαίνεται η αλήθεια καλό είναι να μην κάνετε πίσω από την πλάτη του ατόμου που σας ενδιαφέρει κάποιες επαφές ακόμα και για άλλους λόγους πχ επαγγελματικούς ή προσωπικούς γιατί θα μαθευτεί και μπορεί να υπάρχει γκρίνια ή έλλειψη εμπιστοσύνης. Η επαφή σας με έναν Καρκίνο είναι δύσκολη γιατί εσείς νιώθετε ότι δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσετε ελεύθερα μαζί του είτε γιατί είναι πολύ ευάλωτος και ευαίσθητος , είτε πολύ συναισθηματικός και αυτό σας κουράζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Από την μια η Αφροδίτη η οποία με το ραβδάκι της ρίχνει ερωτικό φως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο και από την άλλη το πλανητικό σύστημα σας μιλάει για συμβιβασμό, συντροφικότητα και γενικά για κάτι που για σας είναι πολύ δύσκολο να το κάνετε πράξη. Και όμως ο Ζυγός μπορεί να σας βοηθήσει με τον τρόπο του να καταλάβετε ορισμένα πράγματα για τον εαυτό σας για αυτό μην αρνείστε από αυτόν την αυτογνωσία. Όσοι σχετίζεστε με Καρκίνο πιθανόν να σκέφτεστε τον γάμο γιατί νιώθετε ότι πλέον πρέπει να προχωρήσετε σε κάτι παραπάνω. Μην αφήνετε όμως αρνητικά συναισθήματα να σας κατακλύζουν. Καλύτερα να τα μοιραστείτε για να υπάρχει καλύτερη επαφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Υπάρχει μια κινητικότητα από την πλευρά σας γιατί θα νιώσετε αυτή την εβδομάδα ότι επιτέλους εισακούεστε και ο τρόπος που σκέφτεστε και κινείστε πλέον να γίνει αρκετά κατανοητός από ένα πρόσωπο που ενώ μεν σας θέλει, δεν επικροτεί το κομμάτι του χαρακτήρα σας και υπάρχουν κόντρες. Είναι θεμιτό να μπορεί ό άλλος να σας εκφράζει τα παράπονά του χωρίς να σας ενοχλεί γιατί βαθιά μέσα σας προτιμάτε την ελευθερία. Οπότε όσο πιο πολύ ανοικτά τα συζητάτε τόσο πιο εύκολα κάνετε την ουσιαστική επαφή. Ο Καρκίνος μέσα από κοινή κοινωνική ομάδα μπορεί να σας πλησιάζει αλλά πολύ τυπικά. Αν σας ενδιαφέρει μην χάνετε χρόνο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε σε φάση που θέλετε να αγιάσετε και δεν μπορείτε. Δηλαδή ενώ παίρνετε απόφαση να συμμαζευτείτε και να ψάξετε για ένα πολύ καλό πρόσωπο πάλι υπάρχουν παρέες που σας σπρώχνουν σε κραιπάλη και στα πολλά έξω και δεν μπορείτε να συμμαζευτείτε, κυρίως οι του πρώτου δεκαήμερου. Όμως μπορεί να κτυπήσει το καμπανάκι και να πιαστείτε στην φάκα αυτές τις ημέρες. Και ίσως το πρόσωπο που θα σας αγκιστρώσει να είναι Λιοντάρι ή Τοξότης. Επειδή είστε πολύ ρομαντικοί αλλά βαριέστε εύκολα για να μην χαλάσει η ατμόσφαιρα όπως λέτε προσπαθήστε να κάνετε εσείς εκπλήξεις και να είστε δοτικοί παρά να περιμένετε. Μερικές φορές είστε μοιραίοι και περιμένετε να σας έρθουν στο πιάτο από το άλλο πρόσωπο.