Λένε ότι κατά βάθος έχουμε 3 χαρακτήρες: αυτό που δείχνουμε στους άλλους, αυτό που πραγματικά είμαστε και αυτό που οι άλλοι βλέπουν... και τα μαλλιά είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπουν οι άλλοι όταν μας κοιτούν!

http://lh6.ggpht.com/_cL0mg021W-0/TViij_BSLHI/AAAAAAAADG8/lz8OkHwX-3Y/iStock000011035429XSmall_thumb1.jpg


Τι συμπεράσματα βγάζουν συνήθως από το χρώμα των μαλλιών μας?

Μελαχρινά και καστανά μαλλιά:
Προσγειωμένες, γήινες, σοβαρές, σταθερές... αυτά είναι τα συνήθη συμπεράσματα που αυθόρμητα εξάγουν όλοι για όσες έχουν σκουρόχρωμα μαλλιά. Περίπου οι μισοί άνδρες πιστεύουν πως οι μελαχρινές και οι καστανές είναι οι πιο ελκυστικές, οι πιο έξυπνες και οι πιο ανεξάρτητες.

Ξανθά μαλλιά:
Ακριβώς επειδή τα μωρά έχουν συνήθως πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά, το ξανθό χρώμα συνδέεται με την νεανικότητα, τη σφριγηλότητα, την χαρά... Όσες έχουν ξανθά μαλλιά λοιπόν, δείχνουν πιο νέες και πιο πρόσχαρες. Τώρα πια που πέρασε και η μόδα με τα "ξανθά ανέκδοτα", είναι μάλλον κοινά αποδεκτό ότι ξανθό σημαίνει σέξυ και glamorous!

Κόκκινα μαλλιά:
Οι γυναίκες που έχουν κόκκινα μαλλιά είναι λιγότερες από το 5% του γυναικείου πληθυσμού. Στο παρελθόν, και μέχρι ένα σημείο και σήμερα, οι κοκκινομάλλες θεωρούνται πιο άγριες, πιο δυναμικές.. γυναίκες "δηλητήριο"! Συνήθως επιζητούν την προσοχή των υπολοίπων και καταφέρνουν εύκολα να την έχουν!