Το ευρύ κοινό τη γνώρισε κυρίως μέσα από τη συμμετοχή της στο «Μες στην Καλή Χαρά» στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, όπου έμεινε για δύο τηλεοπτικές σεζόν. Πολλά είναι αυτά που κατά καιρούς έχουν ακουστεί για τη σχέση των δύο ξανθών κυριών και από ό,τι φαίνεται  καμιά τους δεν έχει την πρόσθεση να γεφυρώσει το χάσμα που τις χωρίζει. Η Έλενα Παπαβασιλείου, μάλιστα, με πρόσφατες δηλώσεις της, είναι έτοιμη να εγκαινιάσει έναν νέο κύκλο στην κόντρα της με τη Ναταλία.

Η Έλενα, στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί ως καλεσμένη στην νέα εκπομπή της Ναταλίας στον ANT1  «Η Γερμανού Ξανάρχεται», είναι αρκετά διστακτική, καθώς το κλίμα ανάμεσά τους δεν είναι ιδιαίτερα θερμό. «Δεν με έχει καλέσει ποτέ στις εκπομπές της. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα», δηλώνει.

Η αρχή έγινε τον Σεπτέμβρη του 2012 λίγο πριν κάνει πρεμιέρα το «Μες στην καλή χαρά», χωρίς την Έλενα αυτήν τη φορά. Τότε ήταν που η νεαρή παρουσιάστρια έκανε κάποιες δηλώσεις για την περσινή συμμετοχή της στην εκπομπή. «Την δεύτερη σεζόν στην εκπομπή, ένιωθα ότι δεν ανήκω εκεί, ότι φιλοξενούμαι για ένα διάστημα. Και έτσι το αντιμετώπισα».

Η Έλενα θεωρούσε  πως η Ναταλία δεν αξιοποίησε όσο έπρεπε τις δυνατότητές της και ο ρόλος της ήταν περιορισμένος.  Εκείνη την περίοδο η Έλενα μόνο «μες στην καλή χαρά» δεν ήταν, αφού ο περιορισμένος τηλεοπτικός χρόνος που της έδιναν δεν της επέτρεπε να αναδείξει το ταλέντο της. Η  ενόχλησή της πολλές φορές μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που  δεν είχε ούτε τη διάθεση να παίρνει μέρος στα θέματα που παρουσίαζε η εκπομπή.

Οι  δηλώσεις αυτές της παρουσιάστριας προκάλεσαν αντιδράσεις και δημιούργησαν ένα... κύμα αποκαλύψεων και από άλλον έναν πρώην συνεργάτη της Ναταλίας. Ο Βασίλης Δρυμούσης υποστήριξε πως η Ναταλία τον απομάκρυνε για να  «βολέψει» έναν πολύ καλό της φίλο, τον Παύλο Σταματόπουλο. «Πλέον δεν αναγνωρίζεται η δουλειά ενός ανθρώπου και παίζουν ρόλο κάποια πράγματα που θα χαρακτήριζα αθέμιτο ανταγωνισμό. Να βολευτούν, δηλαδή, τα δικά μας παιδιά, τα οποία ενδεχομένως θα έμεναν άνεργα», είχε δηλώσει.

Η Ναταλία φρόντισε εμμέσως πλην σαφώς να απαντήσει και στους δύο πρώην συνεργάτες της, μέσα από την πρωινή της εκπομπή στον ALPHA. Είχε υποστηρίξει πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάποια άτομα βγαίνουν δημόσια και κατηγορούν ανθρώπους με τους οποίους κάποτε διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

«Θεωρώ πως οι πρώην συνεργάτες πρέπει να σκέφτονται καλύτερα πριν αποφασίσουν να πάρουν ένα μικρόφωνο και να εκθέσουν τους ανθρώπους με τους οποίους κάποτε είχαν καλές σχέσεις». Η δυσαρέσκειά της ήταν τόσο μεγάλη που παρότι δεν έχει μάθει να εμπλέκεται δημόσια σε κόντρες, δεν μπορούσε να αφήσει όλο αυτό ασχολίαστο. Θεώρησε πως θιγόταν τόσο η επαγγελματική της υπόσταση, όσο και η προσωπικότητά της γι’ αυτό και απάντησε.  «Θεωρώ ότι ακυρώνει κανείς τον εαυτό του όταν φέρεται έτσι, τον αυτοσεβασμό του. Το θεωρώ κατινιά».

Και μπορεί ο πάγος μεταξύ Ναταλίας και Βασίλη να έχει σπάσει, δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο όμως και με την Έλενα. Έτσι, έναν χρόνο μετά, η παρουσιάστρια νιώθει ιδιαίτερα αμήχανη σε μια ενδεχόμενη συνάντησή της με τη Ναταλία, πόσο μάλλον τηλεοπτική. «Θα πρέπει να το σκεφτώ για να πάω καλεσμένη στην εκπομπή της. Θα αισθανθώ λίγο περίεργα. Ειλικρινέστατα, δεν ξέρω αν θα πήγαινα».

Πηγή: Περιοδικό Yes