Τις επόμενες εβδομάδες στην Ιταλία θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του Τζόρτζ Κλούνεϊ με τη βρετανίδα δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Μιλώντας στη Φλωρεντία, ο 53χρονος Κλούνεϊ εξέφρασε δημοσίως την αγάπη του για την 36χρονη δικηγόρο, ομολογώντας σε φιλανθρωπικό δείπνο ότι είναι πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος. Λεπτομέρειες για τον τόπο όπου θα τελεστεί ο γάμος δεν έχουν αποκαλυφθεί, παρότι ο αρραβώνας είχε ανακοινωθεί από τον περασμένο Απρίλιο. Ωστόσο, η Βενετία έχει πολλές πιθανότητες να είναι το μέρος. Σοβαρή υποψηφιότητα θέτει και το Κόμο, όπου ο διάσημος ηθοποιός διαθέτει έπαυλη.

Η Αλαμουντίν που είναι δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την Παρασκευή κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και δήλωσε ότι θα παντρευτεί τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο μητρώο του δήμου Τσέλσι στο Λονδίνο, όπως έγραψε η New York Daily News το Σάββατο.

Η Αμάλ Αλαμουντίν επίσης εθεάθη την Παρασκευή στον οίκο μόδας του σχεδιαστή Αλεξάντερ Μακουίν στο ανατολικό Λονδίνο συνοδευόμενη από την μητέρα της και ένα φίλο. Πρόκειται για τον ίδιο οίκο που σχεδίασε και το νυφικό της Κέιτ Μίντλεντον το 2011.