Πόσα αυγά επιτρέπεται να καταναλώνουμε
Τι λένε οι ειδικοί
Tο αυγό είναι εξαιρετικά θρεπτικό, καθώς μας παρέχει σημαντική ποσότητα πρωτεϊνών, σίδηρο, ασβέστιο και βιταμίνες.
Μπορεί να έχει κατηγορηθεί για υψηλή περιεκτικότητα του κρόκου τους σε χοληστερόλη κι έτσι αρκετοί τα αποφεύγουν, αλλά κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η χοληστερόλη από το αυγό έχει ήπια επίδραση στα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα.
Διαβάστε περισσότερα στο healthpro.gr