Στη Μαριάνθη Κουνιά, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στην καλύτερη φάση της ζωής της φαίνεται να βρίσκεται αυτόν τον καιρό η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αφού, όπως αποκαλύπτει σήμερα στο «S», είναι πανέτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της όσον αφορά τη δημιουργία οικογένειας. Τον φετινό χειμώνα τη συναντάμε στην ξεκαρδιστική κωμωδία «Αντρες έτοιμοι για όλα», στο θέατρο «Λαμπέτη», αλλά και στην επίσης σπαρταριστή κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» στο θέατρο «Αθηνά». Ετσι, η επαγγελματική της επιτυχία ολοκληρώνει την ευτυχία της.

Παρόλο που ο μπαμπάς της θεωρούσε άσκοπη τη φοίτησή της στο πανεπιστήμιο, αυτή σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία στο ΤΕΙ Αθηνών και έμαθε τρεις ξένες γλώσσες. «Την κρίση δεν τη φοβάμαι, γιατί, εκτός από ηθοποιός, έχω σπουδάσει κι άλλα πράγματα και νιώθω ετοιμοπόλεμη, αν παραστεί ανάγκη, να αλλάξω επάγγελμα», λέει με νόημα για το μέλλον. Από την άλλη, επαγγελματικά ακολούθησε τη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο. «Πάνω στη σκηνή νιώθω σαν στο σπίτι μου και πολύ ασφαλής. Είμαι πανευτυχής που ακολούθησα το όνειρό μου και με πειράζει όταν γράφουν κάτι κακό για εμένα για να με χτυπήσουν επαγγελματικά. Με έχουν πειράξει αρκετές φορές διάφορα άσχημα σχόλια, αλλά τα έχω θάψει μέσα μου, για να μην τα θυμάμαι. Κάποιοι, όμως, έχουν γράψει κακοήθειες και μου τις έχουν στείλει με μήνυμα στο facebook και το twitter για να τις διαβάσω. Εκεί απαντάω. Οι χοντράδες με κάνουν έξαλλη», λέει για τα επαγγελματικά της.

Επιτυχίες.

Η 36χρονη πια ηθοποιός μετράει αρκετές επιτυχίες στην καριέρα της, καθώς, αν και ξεκίνησε με την υποκριτική στο θέατρο και την τηλεόραση, κάπου στην πορεία φλέρταρε αρκετά και με τις φωτογραφίσεις. «Το σέξι δεν το έφτιαξα, μου βγήκε στην πορεία. Η καριέρα μου ξεκίνησε με ένα έργο του Στράους, το "Μεγάλο και Μικρό", που μιλάει για τη μοναξιά. Ακολούθησαν άλλοι δραματικοί ρόλοι και στη συνέχεια έπαιξα την Αγγελικούλα στον "Αστυνόμο Μπέκα". Αργότερα κάποιοι είδαν σε εμένα κάτι άλλο και έτσι ξεκίνησε το πιο σέξι στυλ μου. Αυτό δεν το προέβαλα ποτέ από μόνη μου. Η εικόνα μου δεν αρέσει σε όλους. Με έχουν πει και χοντρή κάποιοι. Εγώ δεν έχω την εικόνα της πανέμορφης για τον εαυτό μου, οπότε ευτυχώς δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να την ψωνίσω για το ότι με αποκαλούν συχνά εκρηκτική, καυτή, σέξι και άλλα πολλά. Αυτά είναι ρόλοι. Στη ζωή μου δεν είμαι αυτό το πράγμα. Οταν τελειώνει η παράσταση ή η φωτογράφιση, αποδομώ την εικόνα της "όμορφης" και πάω στον φούρνο να πάρω ψωμί και τυρόπιτες», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ