Της Ανθής Βούλγαρη, εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ενας στύλος, καυτά κορμιά να λικνίζονται γύρω του και η Μαίρη Συνατσάκη σε κεντρικό ρόλο θα βάλουν... φωτιά στο κέντρο της Αθήνας. Θα μπορούσε να είναι σκηνή από την ταινία «Striptease», στην οποία πρωταγωνιστούσε η Demi Moore, παρ' όλα αυτά πρόκειται για το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Poledancing.

Είκοσι τέσσερις εκρηκτικές αθλήτριες από όλη την Ελλάδα θα βάλουν τα δυνατά τους να εντυπωσιάσουν την τριμελή κριτική επιτροπή, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη έχει αναλάβει να παρουσιάσει την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

 
ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ. Η ιδέα ανήκει σε δύο νέα κορίτσια. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Αμαλία Ρούσου, που λατρεύουν το poledancing και πήραν το ρίσκο να οργανώσουν το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα. «Αγαπάμε τον χορό στον στύλο. Είναι άθλημα και όχι απλώς ένας αισθησιακός χορός», δηλώνει στο «Secret» η πρώτη, η οποία μπορεί να είναι δημοσιογράφος, αλλά ασχολείται ενεργά με τον χώρο του poledancing. Μάλιστα, μαζί με τη φίλη της έχουν ανοίξει τη μοναδική ελληνική εταιρεία με ρούχα και αξεσουάρ για το συγκεκριμένο είδος χορού. Η Ευρυδίκη μάς εξήγησε πώς πήραν την απόφαση να ενημερώσουν το ελληνικό κοινό για το ότι το poledancing έχει ξεφύγει πλέον από τα στενά όρια των κέντρων στριπτίζ: «Το μυαλό όλων πηγαίνει στο στριπτίζ. Στο εξωτερικό το poledancing έχει εξελιχθεί σε τέχνη. Σε ένα είδος αθλήματος, που απαιτεί επίπονη και σκληρή προπόνηση. Η αγάπη μας για αυτό μας έκανε να θέλουμε να το μάθει ο κόσμος. Αυτός ήταν και ο λόγος που ανοίξαμε την εταιρεία με τα ρούχα. Μάλιστα, στην καμπάνια φωτογραφήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Τώρα, στο πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προτείναμε στη Μαίρη Συνατσάκη να το παρουσιάσει και μας έκανε την τιμή να δεχτεί».

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ