ΚΡΙΟΣ

ariesΕίστε ακόμα σε μια φάση που δείχνετε κάπως μοιραίοι και ο λόγος είναι ότι δεν εξαρτάται καθαρά από εσάς τι τελικά θα κάνετε, αλλά θα πρέπει να το αποφασίσετε από κοινού με το πρόσωπο που είστε μαζί. Πιθανόν βέβαια να μη δείχνετε ότι η ευαισθησία σας έχει κτυπήσει κόκκινο, χωρίς βέβαια να σημαίνει αυτό ότι δεν θα έχετε το στυλ που οι άλλοι σας έχουν συνηθίσει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια εσωτερική διάθεση για ελευθερία και οι πιο υπερβολικοί, αλλά και με πιο πολλά προβλήματα, μπορεί να χαλάσετε μια σχέση που ίσως να έχετε με έναν Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Μπορεί να είστε πιο ήρεμοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμφωνήσετε απόλυτα με έναν Τοξότη ή Υδροχόο. Εκτός αν θέλετε να αλλάξετε μια κατάσταση μόνιμη η οποία σας κουράζει και να κάνετε την υπέρβασή σας. Αν δεν φοβάστε κάτι μπορεί να γίνει, αρκεί να είστε με το χέρι στην καρδιά. Ένα άτομο, με το οποίο είστε ήξεις-αφήξεις και κυρίως ενωμένοι με το παρελθόν, θα δείξει έντονο ενδιαφέρον και, με το δικό του τρόπο, μετάνοια για οτιδήποτε έχει γίνει. Το Κριάρι και ο Ζυγός θα είναι υποψήφιοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είναι αναγκαίο να φροντίσετε το πολύ δικό σας πρόσωπο αλλά και να δείξετε έναν άλλο εαυτό, που θα είναι πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος. Για αυτό θα έρθετε κοντά με έναν Καρκίνο, Σκορπιό ή Αιγόκερω. Το καλό είναι ότι θα έχετε τη διάθεση να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο που ίσως να μην είναι και πολύ γνώριμο στο άτομο που είστε μαζί, αλλά είναι αναγκαίο αν θέλετε να κάνετε μια πιο ουσιαστική σχέση. Μερικοί βέβαια έχετε πάρει πολύ βαριά έναν χωρισμό και προσπαθείτε να τον ξεπεράσετε. Συμπτωματικά έχετε πέσει στην εποχή της μεγάλης μετάλλαξης και ίσως να περάσετε ένα διάστημα σκεπτόμενοι. Να θυμόσαστε ότι τώρα είναι δύσκολο αλλά μετά θα αλλάξετε τόσο πολύ που δεν θα αναγνωρίζετε τον παλιό σας εαυτό και σίγουρα θα είναι όλα για το καλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Νιώθετε ότι έχετε δυο εαυτούς αυτή την περίοδο. Το ένα κομμάτι είναι το δικό σας, το ευαίσθητο και συναισθηματικό, και από την άλλη κάτι σας σπρώχνει να βγείτε έξω από τον σταθερό εαυτό σας και να γίνετε φιλικοί και ανοικτοί σε νέες ιδέες και άτομα που γνωρίζετε με το πρόσωπο που είστε μαζί. Κατανοείτε, λοιπόν, έστω και διαισθητικά ότι για να προχωρήσετε θα πρέπει να έχετε ένα είδος μικρής αυτογνωσίας. Ο λόγος είναι σοβαρός γιατί με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβετε την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά του Κριού ή του Υδροχόου. Αν θέλετε βέβαια να είναι μαζί σας. Κατά τα άλλα ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως δεν θα σας ζορίσουν και πολύ και θα υπάρχει μεγαλύτερη σύμπνοια μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

leo

Είστε κάπως κουρασμένοι γιατί αναγκαστικά πηγαίνετε συνέχεια με το μέρος του άλλου. Και αυτό σας δίνει την αίσθηση ότι όλα θα γίνονται μέσω των άλλων. Πιθανόν να μην σας αρέσει για πολύ και ίσως από τώρα έχετε αρχίσει και καταπιέζεστε. Όμως, θα γνωρίσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας και αυτό θα σας βοηθήσει να είστε περισσότερο κοντά του. Μέσα από την κύκλο της δουλειάς σας μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που πιθανόν να σας αρέσει σε επίπεδο κοινωνικό και οικογενειακό. Θα χρειαστεί όμως να καταλάβετε βαθιά αν σας πηγαίνει και στα θέματα της καρδιάς. Γιατί μερικές φορές γίνεστε αρκετά συντηρητικοί και διαλέγετε κάπως με την λογική. Επειδή μπορεί να υπάρχουν κόντρες με έναν Σκορπιό καλό θα είναι να σταματήσετε να έχετε μεταξύ σας ανταγωνισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Μερικοί νιώθετε αδικημένοι γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε πως μερικές φορές τελειώνουν κάποιες σχέσεις οι οποίες δεν έχουν τελικά την κατάληξη που εσείς θέλετε. Αν μπορείτε, κάντε μια εσωτερική ανάλυση να δείτε τις βαθιές σας πεποιθήσεις. Δηλαδή μήπως τελικά θέλετε να είστε μόνοι και οι επιλογές σας έρχονται και αποδεικνύουν αυτές τις υποσυνείδητες σκέψεις. Για αυτό είναι καλό να ψαχτείτε αν, ναι μεν νιώθετε μοναξιά αλλά από την άλλη σαμποτάρετε την σχέση σας με κάθε τρόπο. Ή γκρινιάζετε, ή βλέπετε παντού δυσκολίες και προβλήματα ή κάπου δεν εμπιστεύεστε. Η σχέση με Κριό μπορεί να γίνει ξαφνικά αλλά να τελειώσει γρήγορα αν δείξετε κάπως περίεργοι ή δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε. Με τον Υδροχόο είναι κάπως πιο εύκολα αλλά το δύσκολο είναι να γίνει άμεση σχέση, γιατί περνάτε την περίοδο της φιλίας και είστε μπερδεμένοι. Όμως θα δικαιωθείτε με έναν Καρκίνο που τελικά θα καταλάβει το λάθος του.

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχετε μεγάλη δράση αυτή την περίοδο γιατί ο ’ρης στο ζώδιο σας όλο και σας κάνει περισσότερο μαχητικούς, αφού βγαίνετε μπροστά, δεν φοβάστε και μπορείτε να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Και αν οι κοινωνικές ή οικογενειακές συνθήκες δεν σας το επιτρέπουν, ίσως τώρα βρείτε την ευκαιρία να σπάσετε κάποια δεσμά και να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Αν σχετίζεστε με Ιχθύ και είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί και να μην σκέφτεστε συννεφάκια και λουλούδια. Μην μένετε στα λόγια και στα δυνατά συναισθήματα. Δεν αρκούν αυτά. Να μένετε μόνο στις πράξεις. Η σχέση με Υδροχόο θα κυλήσει πιο εύκολα, αλλά δώστε του χρόνο και μην βιάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Τα πράγματα μπορεί να έχουν δυσκολέψει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στα δύσκολα δεν ρέει η αγάπη. Αντίθετα τώρα πρέπει να μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας, γιατί μπορεί να σας έχει ανάγκη ένα πρόσωπο και να μην σας το δείχνει. Για αυτό η επαφή με τον Υδροχόο θα είναι δύσκολη, αλλά άμα υπάρχει σεβασμός μεταξύ σας τουλάχιστον θα πείτε την αλήθεια και δεν θα κρυφτείτε. Γιατί και συμπεριφορά αλλοπρόσαλλη δείχνετε αλλά και πληγώνετε το άλλο πρόσωπο χωρίς να το καταλάβετε. Επειδή έχετε ισχυρό συναίσθημα μπορείτε να δίνετε πολλά πράγματα και δεν είστε οι τύποι που εγκαταλείπετε στα δύσκολα. Για αυτό κρατάτε κοντά σας ένα πρόσωπο που ίσως αυτή την περίοδο να έχει κάποια προβλήματα τα οποία επηρεάζουν και εσάς. Στην επαφή με Κριό καλό θα ήταν να μην υπάρχουν μεταξύ σας καθόλου οικονομικές συναλλαγές γιατί θα γίνουν μπερδέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είστε αρκετά ελεύθεροι και πολύ διπλωμάτες, συνεργάσιμοι και γενικά με διάθεση συντροφικότητας. Αυτό σας βοηθάει, παρόλο που δεν έχετε την καλύτερη διάθεση μέσα σας, γιατί περισσότερο έχετε πέσει με τα μούτρα να βγάλετε χρήματα ή να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το παρελθόν. Προσέξτε πάντως που μιλάτε και με πιο πρόσωπο μπορείτε να συζητήσετε τα εσώψυχά σας, γιατί μπορεί να μεταφέρουν τα λόγια σας και μάλιστα παραποιημένα. Η επαφή με Ιχθύ έχει μια μεγαλύτερη τρυφερότητα και ρομαντισμό αλλά ίσως να μην υπάρχει καμία περίπτωση να προχωρήσετε παραπέρα, επειδή μπορεί να είστε και οι δυο δεσμευμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Όσο υπάρχει η Αφροδίτη όλο και κάποια ελπίδα λαμβάνετε βαθιά μέσα σας και η αισιοδοξία είναι αρκετά αναπτυγμένη, γιατί έχετε κατά αρχάς διάθεση να φτιάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Και σαν προέκταση αυτής να φτιάξετε μια καλύτερη ενέργεια από μέσα σας αφού αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, τιμώμενοι και σεβόμενοι τα συναισθήματά σας. Ο Κριός παρόλο που δεν συμφωνείτε καθόλου μαζί του έχει μια περίεργη έλξη πάνω σας και ο λόγος είναι ότι έχετε μερικές φορές κοινούς στόχους τους οποίους μόνο μαζί μπορείτε να τους ολοκληρώσετε. Θα χρειαστεί όμως να υπάρχει μεταξύ σας σεβασμός και ευγένεια. Ο Ζυγός σας δίνει ευκαιρίες, αλλά για να τον καταλάβετε χρειάζεστε μεγαλύτερη επικοινωνία μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας και από την άλλη ο ’ρης στον Ζυγό σας ενεργοποιούν αρκετά και κυρίως σας δίνουν ένα είδος δράσης και ενέργειας η οποία θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε πιο εύκολα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Γιατί θα έχετε την σφοδρότητα και τη σιγουριά ότι θέλετε οπωσδήποτε να είστε μαζί. Ο Υδροχόος είναι πολύ ταιριαστός με τη φύση σας και μπορεί να ξεκινήσει πρώτα μια σημαντική φιλία και μετά να προχωρήσετε σε μια σχέση. Εσείς πάντως θέλετε ένα πρόσωπο να σας βλέπει πάνω από όλα σαν φίλο, αλλά και να συμμερίζεται τις ελεύθερες απόψεις σας. Αν γίνει αυτό, σας έχει κερδίσει, γιατί με τον τρόπο του το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει έρθει πολύ κοντά σας. Ο Κριός πάντως προσφέρεται να σας καταλάβει πολύ πιο πολύ από τους άλλους.

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η ψυχή σας μερικές φορές κρύβεται και δεν βγαίνει εύκολα σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, προκειμένου να προστατευτείτε και να μην πληγωθείτε. Έτσι, πριν γίνετε σίγουροι, το παίζετε κάπως αδιάφοροι και ίσως ελαφρώς απόμακρα φιλικοί. Για αυτό η σχέση με το Λιοντάρι σας δυσκολεύει μερικές φορές, αφού πιθανόν με το εγώ του να μη σας αφήνει να εκφραστείτε ελεύθερα. Από την άλλη η επαφή με Παρθένο είναι πιο εύκολη γιατί υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό και όταν έρθετε κοντά αλληλοσυμπληρώνεστε συναισθηματικά. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε μια μεγαλύτερη ευαισθησία και ίσως οι ψευδαισθήσεις να μη σας αφήσουν να δείτε την πραγματική κατάσταση μιας σχέσης, κυρίως με Ζυγό που έχει γεννηθεί επίσης τις πρώτες ημέρες.