Μια Πειραιώτισσα, με πολυετή παρουσία στο χώρο της ένδυσης στον Πειραιά, κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, προχωρώντας στη σχεδίαση της δικής της σειράς ρούχων! Από το MODEL 1... στην BLONDIE.E Διαθέτοντας ένα από τα καλύτερα μαγαζιά στον Πειραιά, το MODEL 1, στην οδό Πραξιτέλους, γνωρίζει όσο λίγοι το γυναικείο ρούχο και γενικότερα το γυναικείο στυλ!

Μετά από συσσώρευση εμπειρίας ετών στην αγορά της γυναικείας μόδας και με σπουδές ενδυματολογίας και σχεδίασης ρούχων, επιλέχθηκε ανάμεσα στους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους σχεδιαστές μόδας, προκειμένου να παρουσιάσει τη σειρά της BLONDIE.E στο Athens Xclusive Designers Week!

Με σήμα κατατεθέν αλλά και πηγή έμπνευσης το αξιολάτρευτο bulldog της, την Blondie, δημιουργεί ενδύματα chic και κλασσικά με έντονη την παρουσία των rock λεπτομεριών. Στην χρωματική της παλέτα κυριαρχεί το πράσινο, το μπλε, το γκρι καθώς επίσης και όμορφα prints. Τα σχέδια διακοσμούνται με ασημί παγιέτες, στρας, τρουκς και άλλα μεταλλικά στοιχεία αναδεικνύοντας έτσι την rock glam επιρροή της σχεδιάστριας.

Τις δημιουργίες της Ελευθερίας θα δούμε για πρώτη φορά την Κυριακή 30 Μαρτίου στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής (Λεωφόρος Συγγρού) όπου και διοργανώνεται το Athens Xclusive Designers Week!