Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ. Γιάννης Μώραλης και ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφθηκαν σήμερα το Κέντρο Υγείας Πειραιά-Οίκο Ναύτου, όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Δ.Σ. του Οίκου Ναύτου κ. Ευάγγελο Αυγουλά, το διευθυντή Κέντρου Υγείας Πειραιά-Οίκου Ναύτου κ. Χαράλαμπο Κοντό και το διευθυντή Κέντρου Υγείας Πειραιά κ. Παναγιώτη Βούτζη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ. Γιάννης Μώραλης, αμέσως μετά τη συνάντηση, τόνισε σε δήλωσή του:

«Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Πρόεδρο Δ.Σ. του Οίκου Ναύτου Ευάγγελο Αυγουλά, έναν αξιόλογο άνθρωπο και δικηγόρο με πολυσχιδή κοινωνική δράση, καθώς και με τον διευθυντή Κέντρου Υγείας Πειραιά-Οίκου Ναύτου κ. Χαράλαμπο Κοντό και τον διευθυντή Κέντρου Υγείας Πειραιά κ. Παναγιώτη Βούτζη. Συζητήσαμε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με επίκεντρο την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας Δήμου Πειραιά με το Κέντρο Υγείας Πειραιά-Οίκος Ναύτου. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε αναπτύξει μια καλή σχέση, την οποία επιθυμούμε να ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο. Είχαμε έναν εποικοδομητικό διάλογο και χαίρομαι όταν υπάρχει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα από συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της πόλης μας. Συνεχίζουμε σε αυτή την κατεύθυνση».
πηγή:peiraiasnews.gr