Το αποτέλεσμα των εκλογών θα εκφράσει την πολιτική ωριμότητα του λαού απέναντι σε έναν κοτεράτο, ψεύτη και ανίκανο πρωθυπουργό δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, κος Στάθης Παναγούλης σε συνέντευξη του στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm.

Ερωτηθείς για το πώς πρέπει να αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα της Κυριακής και αν είναι δημοψήφισμα ή αν απλά θα αποφασίσουμε μόνο για τους εκπροσώπους μας στην Ευρώπη απάντησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταποντιστεί γιατί ευτυχώς δεν ψηφίζει μόνο ο φίλος τους ο Πετσίτης και ο Καλογρίτσας καθώς και ότι αν υπήρχε πολιτική τσίπα ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε άμεσα να πάει σε Εθνικές Εκλογές.

Ενώ ο κ. Παναγούλης συνέχισε λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί συντριβή και στις Περιφέρειες. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ειδικά στην Περιφέρεια Αττικής οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο του Γιάννη Σγουρού. Η στήριξη στο πρόσωπο του θα είναι η έκπληξη των εκλογών. Ο χώρος της Δημοκρατικής Παράταξης χρεώθηκε πολλά, και δίκαια και άδικα. Το κόστος το πλήρωσαν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε. Οι πολίτες της Αττικής έχουν καθαρό μυαλό πλέον. Η κ. Δούρου απεδείχθη τραγικά ανεπαρκής, και στην Μάνδρα και στο Μάτι. Θα ξεχάσουμε 125 ψυχές; Ο κ. Πατούλης δεν ξέρει και είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως. Μόνο ο Γ. Σγουρός έχει ήδη περγαμηνές στην Περιφέρεια».

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ που λέει τώρα πως υλοποιεί την κοινωνική του πολιτική μετά την σταθεροποίηση της οικονομίας και περιμένει πως θα έχει πολιτικά κέρδη τους επόμενους μήνες ο κ. Παναγούλης απαντάει στο ερώτημα γιατί να πάει σε εκλογές. «Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει όπως κορόιδεψε και με το προεκλογικό επίδομα τους συνταξιούχους. Η οικονομία δήθεν σταθεροποιήθηκε μόλις μάθαμε για τις κοτεράτες διακοπές του Τσίπρα. Οι παροχές ήρθαν με ρουσφετολογικές τροπολογίες όταν στο Μαξίμου δεν είχαν τι να απαντήσουν στα όσα κατήγγειλε ο Μαρινάκης για το δάνειο που του ζήτησε ο Καλογρίτσας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλήθηκε στην Μέρκελ και νομίζει πως όλοι εξαγοράζονται με επιδοματάκια. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, οι Έλληνες έχουμε αξιοπρέπεια» τόνισε ο κ. Παναγούλης.

Ερωτηθείς για το αν βλέπει μια μεγάλη νίκη του Κ. Μητσοτάκη, ο κ. Παναγούλης απάντησε πως «Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα του τεχνητού διλήμματος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και στην παλινόρθωση ενός νέου δικοματισμού. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια παρέα πολιτικών παγαπόντηδων και παπατζήδων. Ο λαός έχει μια μοναδική ευκαιρία να πιέσει για πολιτικές υπέρ των ανέργων, των χαμηλόμισθων, των συνταξιούχων, των μικροεπαγγελματιών, κτλ. Πρέπει όσοι πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ. Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι η μόνη εγγύηση πως η επόμενη κυβέρνηση θα αναγκαστεί να στρίψει το τιμόνι και να μην μας πάει άλλο στον γκρεμό των αδιέξοδων δεξιών πολιτικών».

Για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και τι έχει να προτείνει για να πείσει τον λαό, ο κ. Παναγούλης σχολίασε πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται συχνά στην Δραπετσώνα, το Πέραμα, την Σαλαμίνα, τον Κορυδαλλό, την Νίκαια, κτλ. και ακούει τις αγωνίες όσων δεν έχουν μεροκάματο. «Αφουγκράζομαι την απελπισία όσων βλέπουν τα παιδιά τους να είναι άπραγα. Αυτοί οι άνθρωποι θυμούνται πως το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που έδωσε ελπίδα με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το ΠΑΣΟΚ έφερε τον εκδημοκρατισμό στην δημόσια διοίκηση και την κοινωνία, και σήμερα είναι το κόμμα που εγγυάται πως θα υπάρξει δίκαιη αναδιανομή του πλούτου της πατρίδας μας. Λάθη έγιναν. Αλλά είναι άδικο να φορτώσουμε όλα τα λάθη στο ΠΑΣΟΚ και να του σβήσουμε μονοκοντυλιά τόσα καλά που έκανε. Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην Υγεία, την Παιδεία, η βελτίωση του βιωτικού επιπέδου, η κοινωνική ασφάλιση είναι έργα ΠΑΣΟΚ. Πότε πέρασε καλύτερα ο ελληνικός λαός; Ο λαός επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ. Μόνο τα ορισμένα στελέχη - ρετάλια του ΠΑΣΟΚ παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος θα ψηφίσει με λογική αυτή την φορά».

Τέλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής ερωτηθείς για το αν πιστεύει πως ο λαός θα αποφασίσει με μόνο κριτήριο την οικονομία απάντησε πως όχι. «Όχι βέβαια. Θα πάμε με την σκέψη στην Μακεδονία μας, στη διάλυση της Παιδείας και της Υγείας και θα παίξει ρόλο η ανομία που βιώνουμε. Σε ποιο μέρος του κόσμου υπάρχουν ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ να αλωνίζουν; Ποιος είναι ο Κουφοντίνας που εκθέτει την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και μας παρουσιάζει ως δήθεν αδύναμους να αντιδράσουμε μπροστά σε έναν αμετανόητο δολοφόνο;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης.