Ο πρώην δήμαρχος Πόρου, Δημήτρης Στρατηγός και επικεφαλής του συνδυασμού ο «Πόρος μας ενώνει» διεκδικεί εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο στο νησί του Αργοσαρωνικού, μιλάει για την απόφασή του αυτή να τεθεί ξανά στην εκλογική μάχη, καθώς και για το όραμά του, αλλά  και τα σχέδιά του για την επόμενη μέρα στον Πόρο εφόσον τον εμπιστευτούν οι κάτοικοι του νησιού.

Kύριε Στρατηγέ, διατελέσατε Δήμαρχος Πόρου από το 2006-2014 και πλέον διεκδικείτε τον Δήμο Πόρου με τον συνδυασμό ο «Πόρος μας ενώνει». Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση;

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μας δίνετε να επικοινωνήσουμε με το κοινό σας. Ξέρετε οι μικροί, περιφερειακοί, αλλά εξίσου σημαντικοί δήμοι, δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να τύχουν προβολής, ιδιαίτερα σε τόσο εκτεταμένες εκλογικές διαδικασίες οι οποίες περιλαμβάνουν και περιφερειακές και ευρωβουλευτικές εκλογές.

Στην ερώτησή σας τώρα.

Οι λόγοι για τους οποίους βρίσκομαι σήμερα ενώπιον του Ποριώτικου λαού για μια ακόμη φορά διεκδικώντας την ψήφο του, την εμπιστοσύνη του θα έλεγα πρωτίστως, είναι τα μεγάλα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζουμε. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα θέματα της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής.

Αναφέρομαι στα μεγάλα, σε όσα θέτουν τις βάσεις για το αύριο στον τόπο μας.

Σε όσα είναι ικανά και την ποιότητα ζωής να βελτιώσουν και την οικονομική ανάκαμψη να προκαλέσουν και το τουριστικό μας προϊόν να αναβαθμίσουν, καθιστώντας το επιλέξιμο από υψηλού επιπέδου επισκέπτες.

Γιατί ο Πόρος μας έχει τις δυνατότητες να είναι πρώτη επιλογή επισκεπτών με απαιτήσεις και βεβαίως με υψηλό οικονομικό επίπεδο.

Δεν υπολειπόμαστε ούτε σε φυσικό κάλλος, ούτε σε ανθρώπους, ούτε σε ιστορία, ούτε γαστρονομία. Αυτό που μας λείπει είναι στρατηγική, συντονισμένες ενέργειες, συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, ενότητα.

Κάτι που σήμερα νομίζω ότι είναι υπό αμφισβήτηση...
Διαβάστε περισσότερα στο peiraiasnews.gr