Μήνυμα ενότητας και συστράτευσης για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα, αναμένεται να στείλει σε λίγο από το Περιστέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης,

Απόψε, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου, «Ανδρέας Παπανδρέου», θα δώσει το παλμό και θα υπογραμμίσει την δυναμική της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα εστιάσει στην θετική ατζέντα του προγράμματός του αφήνοντας, όπως υποσχέθηκε και ο ίδιος από την Πάτρα,  σε δεύτερη μοίρα την αντιπαράθεση με το ΣΥΡΙΖΑ και την προσωπική σύγκρουση με τον πρωθυπουργό.

Στην ατζέντα που ξεδιπλώσει μέχρι και την Κυριακή των εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα θέσει ζητήματα όπως η μείωση της φορολογίας, η επενδύσεις, η ασφάλεια και εργασία.

Ο κ.Μητσοτάκης, λίγα 24ωρα πριν την Κυριακή των τριπλών εκλογών, επέλεξε η κεντρική συγκέντρωση της Αθήνας να πραγματοποιηθεί σε μία γειτονιά της Δυτικής Αττικής, η οποία το 2015 είχε αποδειχθεί προνομιακή περιοχή για το ΣΥΡΙΖΑ. Να σημειωθεί ότι το Περιστέρι  έχει και ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς είναι η περιοχή στην οποία αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους από τότε που εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής Β΄Αθηνών.

Από το Περιστέρι ο  πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται  να απαντήσει και στο δίλημμα που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ “με τους πολλούς ή με τις ελίτ”. Ο κ.Μητσοτάκης έχει κατ επανάληψη δηλώσει πως εκείνος είναι με όλους, καθώς και ότι στόχος του είναι να ενώσει και όχι να διχάσει.

 Από χθες είναι γνωστό πως στην εκδήλωση πρόκειται να μιλήσει - στέλνοντας μήνυμα συστράτευσης και θα ζητήσει από τους πολίτες να στηρίξουν την κεντροδεξιά παράταξη για τις επερχόμενες εκλογές - ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.

Θα τονίσει πως είναι ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή κυβέρνηση μετά τις εθνικές εκλογές με ορίζοντα τετραετίας. Τέλος θα αναφερθεί στις προτεραιότητες της ΝΔ με επίκεντρο την κοινωνική συνοχή.

Ο Κώστας Καραμανλής είχε κάνει δημόσια δήλωση και στο Συνέδριο της ΝΔ, τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά η σημερινή παρέμβαση του θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού έρχεται λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Τέλος να σημειωθεί πως και ο Αντώνης Σαμαράς, επίσης πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναμένεται να μιλήσει μπροστά στις κάμερες στην αποψινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

  

Λεωφορεία από τον «Άγιο Αντώνιο»

Για τη διευκόλυνση των πολιτών που θα χρησιμοποιήσουν το Μετρό, από τις 18:00 και μετά θα αναχωρούν συνεχώς λεωφορεία από τον σταθμό «Άγιος Αντώνιος» προς το κλειστό Περιστερίου, καθώς και μετά το τέλος της συγκέντρωσης για την επιστροφή τους.