Tη στήριξή του στον υποψήφιο Γιώργο Κρεμλή εξέφρασε ο γ.γ. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Antonio López-Istúriz, 

«Έχει υπάρξει εξαιρετικό στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά τώρα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

«Γνωρίζοντας τη διαδρομή του, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να λειτουργήσει μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τώρα όμως, όπως μου είπε ο ίδιος, θέλει να εκπροσωπήσει τους Έλληνες πολίτες στις Βρυξέλλες», συμπλήρωσε.

Το μήνυμά του:

«Γεια σας,

Είμαι ο Antonio López-Istúriz, Γενικός Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, και υποστηρίζω τον καλό φίλο μου Γιώργο Κρεμλή.

Έχει υπάρξει εξαιρετικό στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά τώρα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Γνωρίζοντας τη διαδρομή του, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να λειτουργήσει μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τώρα όμως, όπως μου είπε ο ίδιος, θέλει να εκπροσωπήσει τους Έλληνες πολίτες στις Βρυξέλλες.

Η Ελλάδα πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο και χρειάζεται τους καλύτερους και τους πιο άξιους, έτοιμους για να υπερασπιστούν τους Έλληνες και την Ελλάδα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Εγώ προσωπικά και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, το μεγαλύτερο κόμμα στο ευρωπαϊκό φάσμα, υποστηρίζουμε τους φίλους μας στη Νέα Δημοκρατία, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το σύνολο του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, αλλά ιδιαίτερα τον πολύ καλό φίλο Γιώργο Κρεμλή.

Σου ευχόμαστε το καλύτερο, που θα είναι και το καλύτερο για τον ελληνικό λαό!»