Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη διεγράφη από τη ΝΔ ο μέχρι πρότινος «Συντονιστής Ετεροδημοτών Νέας Δημοκρατίας», Κώστας Στεφανίδης εξαιτίας του ρατσιστικού ποσταρίσματός του εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

 Με μήνυμά του στο Twitter, ο Λευτέρης Αυγενάκης γνωστοποίησε πως ο κ. Στεφανίδης διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης:

Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών  κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ.  Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην Παράταξή μας.

 Ο κ. Στεφανίδης με ρατσιστική διάθεση «κάλεσε» την Κωνσταντίνα Κούνεβα να του καθαρίσει το σπίτι το Σάββατο, τώρα που δεν εξελέγη στην Ευρωβουλή.

 «Τώρα που η Κούνεβα δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά. Ψαχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμη», έγραψε στο Facebook o Κώστας Στεφανίδης.

 Σχόλιο που φυσικά προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων κάτι που τον ανάγκασε να το κατεβάσει αλλά αυτό δεν έπαιξε καμία σημασία στην απόφαση του κ. Μητσοτάκη να τον καρατομήσει.