Σε νέα εποχή φαίνεται να περνά ο δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού μετά την πρωτιά με 42,85% που κατέγραψε στον πρώτη γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο συνδυασμός «Προάστιο Πρότυπο», με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Γαλάνη, αφήνοντας πίσω τον απέρχόμενο δήμαρχο Παντελή Ξυριδάκη.

Ο κ. Γαλάνης, έχοντας στο πλευρό του, πλέον, την πλειοψηφία των πολιτών της περιοχής, που είδαν στο πρόσωπό του αλλά και στην ομάδα των συνεργατών του, μεγάλη διάθεση για δουλειά, ώστε να παραχθεί με σχεδιασμό, σοβαρότητα και χωρίς αποκλεισμούς σημαντικό έργο προς όφελος του δήμου, πορεύεται προς ένα νικηφόρο αποτέλεσμα την επόμενη Κυριακή.

Στο πρόσωπό του, εξάλλου, συσπειρώνεται ήδη από την προεκλογική περίοδο του πρώτου γύρου σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία.

Δεν είναι τυχαίο ότι από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι βουλευτές Μάκης Βορίδης, Βασίλης Κικίλιας, Ζωή Ράπτη και άλλοι, ενώ στην τελευταία εκδήλωση του συνδυασμού του έδωσε το παρόν η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα και η κυρία Σάκη Κυπραίου που διετέλεσε επί σειρά ετών διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σημειώνεται ότι το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γαλάνη απαρτίζεται από άτομα με εμπειρία στον χώρο τους, καταξιωμένα, αλλά και από νέους ανθρώπους με αξιόλογα βιογραφικά, κάτι που αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στον δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, μετά από την διοίκηση Ξυριδάκη, που όπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην περιοχή «ταλαιπώρησε την πόλη και τους πολίτες».

Πηγή άρθρου: kalpi19.gr