«Η μεγαλύτερη πρόκληση για την κυβέρνηση της ΝΔ είναι να πετύχουμε τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών, στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη, σε συνέντευξη στον «Ελεύθερο Τύπο», δήλωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει δημιουργήσει «νάρκες», κάνοντας αναφορά στη «δραματική κατάσταση της ΔΕΗ και την εξαιρετικά ανησυχητική οικονομική κατάσταση των κρατικών συγκοινωνιών. Ακόμη, επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό, τονίζοντας: «Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία του κ. Τσίπρα δεν έχουν όρια καθώς εξήγγειλε τη Δευτέρα πρόγραμμα μείωσης φόρων και την Παρασκευή η κυβέρνησή του ψήφισε την κατάργηση των αντιμέτρων που αφορούν στη μείωση της φορολογίας».

Ακόμη, η Ντόρα Μπακογιάννη πρότεινε το πολιτικό σύστημα να αποφασίσει τη ρητή απαγόρευση κάθε πρόσληψης και μετάθεσης έξι μήνες πριν από τις εκλογές. «Είναι η ώρα οι πολίτες να εμπιστευθούν τη ΝΔ και να στηρίξουν την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία μπορεί να βγάλει οριστικά την Ελλάδα από την κρίση και να την οδηγήσει σε έναν νέο ενάρετο κύκλο ανάπτυξης με ευημερία για όλους», δήλωσε επίσης.