Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «δεν τηρεί πλεόν ούτε τα προσχήματα» αφού μια εβδομάδα πριν τις εκλογές διένειμε με Κυριακάτικη εφημερίδα ενημερωτικό ένθετο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης το οποίο έχει ως απότερο στόχο να πείσει τους αναγνώστες της εφημερίδας να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.
Τι λένε πηγές της ΝΔ
«Ούτε τα προσχήματα δεν τηρεί πια η απερχόμενη κυβέρνηση. Ακριβώς μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διένειμε με τον κυριακάτικο Τύπο οκτασέλιδο -δήθεν ενημερωτικό- ένθετο που σε τίποτα δεν διαφέρει από ένα προεκλογικό φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός από πρωτοφανή καταστρατήγηση της νομοθεσίας για τις εκλογικές δαπάνες, η ενέργεια αυτή αποτελεί και τεράστια πρόκληση για το σύνολο των Ελλήνων φορολογουμένων, που βλέπουν τα χρήματά τους να κατασπαταλώνται για να προπαγανδίζουν το έργο που τάχα έκαναν οι υπουργοί της καταστροφικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Το μόνο ευτύχημα είναι ότι η ξεδιάντροπη μετατροπή του Κράτους σε κομματικό παραμάγαζο τελειώνει οριστικά σε επτά ημέρες από σήμερα».
Δείτε το ένθετο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

καταλογος