Με άρθρο του στη στήλη «Πολιτικός Καφές», ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης εξηγεί με σαφήνεια τους λόγους για τους οποίους η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αποφασίζει να στηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της Κυριακής.

Όπως σημειώνει, παρόλο που «στους περισσότερους δεν αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες και οι μεγάλες αλήθειες. Και δεν αρέσουν, γιατί, μεταπολιτευτικά, εθιστήκαμε στο ψέμα και στην υποκρισία», αποτελεί κατάκτηση για τη Δημοκρατία και το πολιτικό σύστημα το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια μιας μακράς προεκλογικής περιόδου ο ηγέτης της ελληνικής Κεντροδεξιάς δεν μπήκε στον πειρασμό της παροχολογίας. Ο κ . Κουρτάκης αναφέρει ότι «οι συγκεκριμένες κάλπες έχουν ξεχωριστή σημασία και βαρύτητα καθώς δίνεται η δυνατότητα στο εκλογικό σώμα να στείλει σπίτι του τον χειρότερο πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης.

Ένας από τους προφανείς λόγους που πρέπει να εκλεγεί κυβέρνηση η ΝΔ είναι, σύμφωνα με το άρθρο, το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης σε μια κρίσιμη στιγμή ενώνει τους Ελληνες. «Και τους δεξιούς και τους κεντρώους και τους πολλούς και τους λίγους. ΟΛΟΥΣ. Γιατί είναι ένας πολιτικός με μια διαφορετική πολιτική κουλτούρα, που δεν έχει ως πρότυπο τον Πολάκη και τον Καμμένο».

«Επειδή είναι τώρα η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να μη χαθεί ακόμα μία ΕΥΚΑΙΡΙΑ» καταλήγει ο κ. Κουρτάκης.

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρο το άρθρο του Γιάννη Κουρτάκη στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» που κυκλοφορούν, εκτάκτως την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας.

PLA_0507_001_CMYK