Πλήθος κόσμου με παλμό, ενθουσιασμό και χαμόγελα νίκης ήταν τα χαρακτηριστικά της κεντρικής ομιλίας του Χάρη Θεοχάρη, υποψήφιου Βουλευτή στο Νότιο τομέα των Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, στο Ανοιχτό Θέατρο της παραλίας του Αλίμου. Τη βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος, Χριστίνα Βίδου σε ένα πρωτοποριακό σκηνικό με κοντέινερς να πλαισιώνουν την σκηνή.

Ξεχωριστή στιγμή, ο χαιρετισμός της π. Υπουργού και υποψήφιας στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία δήλωσε για τον Χάρη Θεοχάρη πως «είναι ένας άξιος άνθρωπος με ήθος και αποτελεσματικότητα, που γνωρίζει την ελληνική διοίκηση και τα πράγματα. Το πολιτικό προσωπικό πρέπει να έχει τις ανάλογες γνώσεις».

Ο Χάρης Θεοχάρης ευχαρίστησε θερμά την Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που τον αγκάλιασαν και τον στήριξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Φυσικά, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα και στον στόχο, που δεν είναι άλλος από το να ξεκολλήσει η Ελλάδα από το τέλμα της μετριότητας και να οδηγηθούμε επιτέλους στο τρίπτυχο «Ανάπτυξη, Δουλειές και Εθνική υπερηφάνεια». Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως ήρθε η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα. Mε τη φιλελεύθερη, φιλοευρωπαϊκή και ρεαλιστική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, που σέβεται τον πολίτη, καταλαβαίνει τις αγωνίες του, ακούει τα προβλήματα του και παρουσιάζει διαρκώς λύσεις.

Τέλος, για τον Νότιο τομέα της Αθήνας που είναι υποψήφιος, δήλωσε ότι μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει. Μαζί, θα δουλέψουμε, για να είναι η Ελλάδα και πάλι στο προσκήνιο.

Theoxaris_1
Theoxaris_2
Theoxaris_3
Theoxaris_4
Theoxaris_5
Theoxaris_6