Ελπιδοφόρα μηνύματα, νίκης, αυτοδυναμίας, αλλά και ενότητας όλων των Ελλήνων έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βέροια, κατά την ομιλία του στην πλατεία της Ελιάς.

Εμφανώς συγκινημένος από την θερμή υποδοχή και τα μηνύματα αγάπης που έλαβε από τους Ημαθιώτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι πολίτες, στον ίδιο και στο πρόγραμμά του, αλλά κυρίως οι νέοι άνθρωποι, που επιστρέφουν κοντά στην πολιτική.

 «Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ μαζί σας και που ολοκληρώνω τον αγώνα αυτό στη Βέροια, την καρδιά της Μακεδονίας.

Ο αγώνας μας ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό και με πολύ κόπο, λιθαράκι – λιθαράκι χτίσαμε την ανάκαμψη της μεγάλης μας παράταξης. Το πρώτο βήμα έγινε ήδη στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαίου. Το μεγάλο βήμα όμως θα γίνει μεθαύριο όπου κι από εδώ, από τη Βέροια, από τη Μακεδονία θα στείλετε το ηχηρό μήνυμα ότι ήρθε η ώρα για μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Για ισχυρή, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Για να πάμε τον τόπο μπροστά την επόμενη ημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε παράλληλα ηχηρό μήνυμα συστράτευσης όλων των Ελλήνων στις κάλπες της Κυριακής, σημειώνοντας ότι είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα, όμως «κάθε ψήφος αυτή την Κυριακή μετράει».

 «Κανένας δεν πρέπει να λείψει από την κάλπη της Κυριακής. Ο αέρας είναι στα πανιά μας. Είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Όμως θέλω να μην ξεχνάτε ότι σ’ αυτή την κάλπη, κάθε ψήφος μετράει. Κι όσο πιο ισχυρή είναι η ΝΔ το βράδυ της Κυριακής, τόσο μεγαλύτερη δύναμη θα έχω για να δουλέψω προσωπικά για λογαριασμό σας. Εντός και εκτός Ελλάδος.

 Έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία αυτή η δύναμη που θα πάρουμε, αυτή η ισχυρή πλειοψηφία να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή».

 «Όχι στους πατριδοκάπηλους»

Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύστησε την προσοχή των ψηφοφόρων απέναντι σε όσους επιχειρούν να τους εξαπατήσουν:

 «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε σε φίλους μας και γνωστούς μας αναποφάσιστους ψηφοφόρους να χαραμίσουν την επιλογή τους σε μικρά κόμματα τα οποία εξέφρασαν την οργή μιας προηγούμενης περιόδου».

Μην πιστεύετε τους διάφορους πατριδοκάπηλους, οι οποίοι σας δελεάζουν με ψεύτικες υποσχέσεις. Η μόνη δύναμη ασφάλειας, σιγουριάς και σταθερότητας που μπορεί να κάνει τις ζωές καλύτερες είναι η ΝΔ.

 Αυτό το μήνυμα θέλω να φτάσει μέχρι το τελευταίο σπίτι. Μέχρι τον τελευταίο αναποφάσιστο συμπολίτη μας, ώστε την Κυριακή το βράδυ να μπορέσουμε να γιορτάσουμε μια μεγάλη νίκη, όλοι μαζί.

 Απομένει να κάνουμε το τελικό βήμα. Από τις 7 το πρωί που θα ανοίξουν οι κάλπες, δεν πρέπει να λείψει κανείς. Ειδικά η νεολαία μας, η οποία αγκαλιάζει και στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία.

 Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νέους και στις νέες μας που εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία, εμπιστεύονται εμένα προσωπικά και το πρόγραμμά μας που αφορά πρωτίστως αυτούς.

 Την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε ένα από τα ισχυρότερα κόμματα στην Ευρώπη, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, κι αυτό θα μου δώσει δύναμη, για να διαπραγματευτώ για λογαριασμό όλων των Ελλήνων καλύτερες ημέρες, χαμηλότερα πλεονάσματα, περισσότερα χρήματα για τους αγρότες μας.

 Σας ζητώ να μου τη δώσετε αυτή τη δύναμη. Να εμπιστευτείτε την παράταξή μας. Να ξέρετε ότι αισθάνομαι βαριά την ευθύνη. Γνωρίζω όμως ότι ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να κάνει ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον.

 Μετά την Κυριακή, μια φωτεινή ημέρα θα ξημερώσει, όχι μόνο για την παράταξή μας, αλλά και την Ελλάδα. Θα είναι νίκη της Ελλάδος και νίκη των Ελλήνων. Στόχος μου εκτός από το να βάλω τη χώρα σε μια τροχιά ευημερίας είναι και να ενώσω τους Έλληνες, σε ένα κοινό όραμα κι ένα κοινό σχέδιο.

 Ξέρω ότι θα υπάρξουν συμπολίτες μας που δεν θα μας εμπιστευτούν. Θέλω να τους διαψεύσω. Και με το έργο μας την επόμενη ημέρα να τους αποδείξουμε ότι αξίζουμε τις εμπιστοσύνης τους.

 Και για μένα αυτές οι στιγμές είναι στιγμές ικανοποίησης. Όμως για μένα η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι εργαλείο για να κάνουμε όλες και όλοι, όσοι υπηρετούμε την εξουσία, να κάνουμε καλύτερες τις δικές σας ζωές».