Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Πευκοδάσος Μελισσίων, που ξεπέρασε τα 800 άτομα, έκλεισε τις Ομιλίες του και τις επαφές του με τους πολίτες την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος, που και με τη νέα του ιδιότητα συνέβαλε σημαντικά στην προσπάθεια της Ν.Δ. να κερδίσει τις εκλογές ώστε «Η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα».

Αυτό ήταν και το κεντρικό σύνθημα - θέμα της χθεσινής εκδήλωσης: «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα».

Ο Μανώλης Γραφάκος στην ομιλία του δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα είναι αυτοδύναμη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας, σε μία ιστορική καμπή για τη χώρα, που φέρνει ήθος και αποτελεσματικότητα. Αναφέρθηκε συνοπτικά στο πως η Νέα Δημοκρατία θα προσελκύσει νέες επενδύσεις, δημιουργώντας νέες δουλειές και νέο πλούτο για τη χώρα. Τόνισε με έμφαση τη σημασία που έχει η μείωση του ρόλου, της παρέμβασης και του κόστους του Κράτους στην επιχειρηματικότητα και τελειώνοντας αναφέρθηκε στις φοροελαφρύνσεις που σχεδιάζει η Νέα Δημοκρατία, που, όπως είπε, είναι και το μόνο που έχει υποσχεθεί στους πολίτες κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα των εκλογών, λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θα επαναφέρει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, θα την οδηγήσει ξανά στο κλαμπ των δυτικών χωρών, επαναφέροντάς την στην κανονικότητα εφαρμόζοντας επιτυχημένες διεθνείς πρακτικές. Κάλεσε, τέλος τους παρευρισκομένους να πάνε όλοι μαζικά να ψηφίσουν και να πείσουν και εκείνους που γνωρίζουν και δεν είχαν σκοπό να ψηφίσουν.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η νέα Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, ο πρώην Υπουργός, Απόστολος Ανδρεουλάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης Μιχάλης Κολιός, η Περιφερειακή Σύμβουλος Λουκία Κεφαλογιάννη, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Β3 ΝΟΔΕ της ΝΔ Χρήστος Σούλης, η Υποψήφια Βουλευτής βορείου τομέα της Β Αθηνών Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου (η οποία απήυθυνε και σύντομο χαιρετισμό), ο Πρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Πεντέλης.