Όλα δείχνουν ότι εντός της σήμερον θα εξομαλυνθεί η κατάσταση, η οποία επικρατεί στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Σάμου, μετά από την περίεργη χορήγηση άδειας στον υπό μετακίνηση παιδίατρο του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίου Σάμου, με αποτέλεσμα η κλινική να παραμένει χωρίς παιδίατρο.

Μετά από σχετική εντολή του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, η διοικήτρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Πειραιώς και Αιγαίου Όλγα Ιορδανίδου προχώρησε σήμερα το πρωί στην απόφαση για μετακίνηση μίας παιδιάτρου του νοσοκομείου της Βούλας «Ασκληπιείο» στο νοσοκομείο Σάμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα η ίδια η Όλγα Ιορδανίδου δηλώνει στα parapolitika.gr, η παιδίατρος του «Ασκληπιείου» θα παρουσιασθεί σήμερα κιόλας στο νοσοκομείο Σάμου για να αναλάβει πάραυτα την υπηρεσία της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Κικίλιας, μετά από την περίεργη μεθόδευση του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίου Σάμου να χορηγήσει άδεια στον υπό μετακίνηση παιδίατρο του Κέντρου, έδωσε εντολή, προκειμένου να προσληφθούν δύο ιδιώτες παιδίατροι, με συμβάσεις έργου διάρκειας δύο μηνών, για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Σάμου