Ιδιαίτερη αισιοδοξία επικράτησε μεταξύ των παρευρισκόμενων, στελεχών και φίλων του «Πειραιά Νικητή», στη σημερινή εκδήλωση για την ορκωμοσία της νέας διοίκησης του Πειραιά Νικητή. 

Η Γενική Γραμματέας Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη μίλησε για το έργο που υλοποιήθηκε στην πόλη του Πειραιά σε μία δύσκολη περίοδο από τον Γιάννη Μώραλη και τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο κόσμος. Μετά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Πειραιά, η κα. Τσιλιγκίρη δήλωσε: «Νομίζω ότι ο κόσμος εμπιστεύτηκε τον κύριο Μώραλη και τους δημοτικούς συμβούλους. Το έργο που κάνανε σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, η προηγούμενη τετραετία ήταν πάρα πολύ δύσκολη για το δήμαρχό μας, τον κύριο Μώραλη και νομίζω ότι ο κόσμος το κατάλαβε αυτό και φυσικά του έδωσε την εμπιστοσύνη του για να μπορέσει να συνεχίσει και τώρα να φανούνε σε ουσία όλα τα έργα τα οποία είχε σαν σκοπό να κάνει και ενδεχομένως να μην πρόλαβε και κάποια από αυτά να τα ολοκληρώσει».

Μετά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Πειραιά, ο βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά, Γιάννης Μελάς, έκανε με τη σειρά του τις δικές του δηλώσεις για τον αγώνα που έκανε ο Πειραιάς Νικητής όλη την τετραετιά αλλά και για τον αγώνα και τα έργα που θα συνεχίσει να κάνει, υλοποιώντας τις υποσχέσεις που έδωσε στον Πειραϊκό λαό.

Μιλώντας στην κάμερα του One Channel ο κ. Μελάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ιδιαίτερη μέρα σήμερα, μέρα χαράς για την πόλη, καθώς συνεχίζεται η θητεία και το έργο του Γιάννη Μώραλη και του «Πειραιά Νικητή». Οι Πειραιώτες αναγνώρισαν την προσπάθεια που έγινε όλα αυτά τα χρόνια και σε ότι αφορά τα έργα που έγιναν με πόρους του δήμου αλλά και σε ότι αφορά τα έργα που έκανε ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος με προσωπική του συμβολή, έδωσε μια άλλη, καλύτερη εικόνα στην πόλη, από αυτή που είχαμε συνηθίσει».



Στο ίδιο μήκος κύματος και η κ. Δούνια που δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν πολλά περισσότερα πράγματα ακόμα στην πόλη του Πειραιά. Είμαι πολύ σίγουρη για τον κύριο Μώραλη και όλους τους ανθρώπους που είναι στο δημοτικό συμβούλιο και είμαι αισιόδοξη. Τους έχω εμπιστοσύνη».


Πηγή άρθρου: PeiraiasNews.gr