2173562
Πολιτική

Πιπιλή: «Άεργος ο Θεοχαρόπουλος» - Θεοχαρόπουλος : «Αλχημείες κάνει η ΝΔ»

Οι δύο βουλευτές μίλησαν στο Radio North 98

«Άεργο» χαρακτήρισε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, με αφορμή τον ορισμό του ως μετακλητού διευθυντή της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» του Radio North 98 και στους δημοσιογράφους Ειρήνη Γκέλη και Βαγγέλη Στολάκη.

«Kρίνει με παραστάσεις που έχει από τη ΝΔ, εγώ δουλειά και δουλειές είχα, είμαι γεωπόνος» απάντησε ο κ. Θεοχαρόπουλος, στη συνέντευξη που ακολούθησε.

Η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε: «από πρόεδρος κόμματος κατάντησε μετακλητός υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του κ. Τσίπρα».

Επίσης αναφέρθηκε και στην πρώην υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης κάνοντας λόγο για επίσης παγκόσμια πρωτοτυπία: «η κ. Χατζηγεωργίου, η οποία από μετακλητή βρέθηκε σε μια νύχτα υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης και εν συνεχεία έγινε μετακλητή πάλι κάπου. Το θέμα είναι να μην γίνεται προκλητική υπέρβαση προσλήψεων και μάλιστα με τόσο απρεπή τρόπο. Εσείς στη Θεσσαλονίκη το βιώσατε που απ το πουθενά η κ. Νοτοπούλου παρίστανε την καθαρίστρια, ενώ ήταν αργόμισθη και ρουσφέτι του κ. Μπουτάρη».

«Εγώ είμαι πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ και ορίστηκα διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο πλαίσιο της προοδευτικής συμμαχίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Ο διευθυντής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην Κυβέρνηση για το θέμα των μετακλητών λέγοντας: «ΝΔ και φιλικά προς αυτήν ΜΜΕ επιχειρούν να συγκαλύψουν την πρωτοφανή προσπάθεια κομματικοποίησης του κράτους, αυτούς τους πρώτους δύο μήνες αλλά και την τεράστια αλχημεία που επιχείρησαν η κυβέρνηση της ΝΔ και ο υπουργός Επικρατείας, ο κ. Γεραπετρίτης για το μισθολογικό κόστος των μετακλητών της προηγούμενης κυβέρνησης. Τι έκανε; Προσμέτρησε σ΄αυτό μέχρι και τους μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους. Αυτό που δεν έχουν συνηθίσει στη ΝΔ είναι να γίνονται όλα στο φως».

Ακούστε τις συνέντευξεις:
Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Φωτεινή Πιπιλή: