“Για εσάς είναι μια επίδειξη που δείχνει την καθημερινή σας δραστηριότητα. Για όλους εμάς που είμαστε εδώ, αυτό το οποίο κάνετε, δείχνει τι σημαίνει ελληνική Πολεμική Αεροπορία”, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την επίσκεψη του στην αεροπορική βάση της Τανάγρας στο Athens Flying International Airshow.


“Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία θέλω να πω προς κάθε κατεύθυνση - γιατί εσείς το γνωρίζετε – είναι πάνω από όλα δύναμη αποτροπής, δύναμη υπεράσπισης του τόπου, της διεθνούς νομιμότητας, της ευρωπαϊκής νομιμότητας. Γιατί είναι γνωστό ότι η Ελλάδα υπερασπίζεται την νομιμότητα και παράλληλα και τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως είναι τα σύνορα της Ελλάδας”, σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε:

“Είστε δύναμη αποτροπής επιδιώκοντας την εμπέδωση της ειρήνης, αλλά είστε και η δύναμη εκείνη, η οποία αποδεικνύει ανά πάσα στιγμή, ότι μπορεί να υπερασπισθεί τον τόπο όπως ταιριάζει στην ιστορία και την παράδοση των Ελλήνων. Σας ευχαριστούμε θερμώς και εύχομαι η Υπέρμαχος Στρατηγός να σκεπάζει πάντα τα φτερά σας και να σας οδηγεί στο δρόμο της νίκης, και πάνω από όλα στο δρόμο της ειρήνης, όπως είναι η αποστολή σας”.

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ