Για τη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή αναφορικά με την υπόθεση Novartis και τις προθέσεις της κυβέρνησης μίλησε στα «Παραπολιτικά 90.1 FM» και τον δημοσιογράφο Θανάση Φουσκίδη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης.

«Η ΝΔ και η κυβέρνηση λειτουργούν θεσμικά. Η δική μας πρόταση δεν στηρίζεται σε κουκουλοφόρους με μάσκες. Εμείς σταθήκαμε σε καταγγελίες που έχουν γίνει επώνυμα», σημείωσε και αναφέρθηκε στις καταγγελίες της κ. Ράικου και του κ. Αγγελή. Σημείωσε δε, ότι η πρώτη αναφέρει ότι πιεζόταν να ασκήσει διώξεις ενώ ο δεύτερος αναφέρει ότι ο Παπαγγελόπουλος κινούσε τα νήματα».

Για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε ότι «έχουμε πει ότι θα υπάρξει διερεύνηση για οποιονδήποτε άλλον εμπλακεί. Μαζί σ’ αυτούς και ο κ. Τσίπρας. Η έρευνα θα προχωρήσει. Το θέλουν όλα τα κόμματα. Αν προκύψουν στοιχεία, τότε η επιτροπή θα έχει εισαγγελικές αρμοδιότητες».

«Εμείς σεβόμαστε απόλυτα το τεκμήριο της αθωότητας. Εμείς θα διερευνήσουμε την υπόθεση και στόχος μας θα είναι η πλήρης διαλεύκανση. Ο στόχος μας δεν είναι να κρεμάσουμε πολιτικούς στα μανταλάκια», κατέληξε.