Ψήφισα υπέρ της παραπομπής του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης, ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη των Παραπολιτικών ότι χειροκροτούσε στη Βουλή την ώρα που μιλούσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με το χειροκρότημα, είπε πως ήταν ειρωνικό. Χαρακτηριστικό το απόσπασμα: «Εκείνη η στιγμή ήταν μια στιγμή απόλυτης θυμηδίας. γιατί ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα του 'Ρασπούτιν', των φυσικών του προσόντων και γιατί αποπλανούσαν μέλη της ρωσικής Βουλής. Είναι αστείο να καθόμαστε να ασχολούμαστε με αυτό το ζήτημα. Ήταν ένα θέμα μέσα σε μια θυμηδία και με μια δόση ειρωνείας. Όταν κάποιος θέλει να κρυφτεί δεν χειροκροτάει.»

Για την ψηφοφορία είπε ότι ψήφισε υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλου: «Μίλαγα διεξοδικά για αυτή την ιστορία ήδη από την προεκλογική περίοδο και αναφερόμουνα ειδικά στο θέμα του κ. Παπαγγελόπουλου και της σκευωρίας αυτής. Επ' αυτού δεν έχω να προσθέσω απολύτως τίποτα άλλο και δεν νομίζω ότι και κανείς άλλος από το ΚΙΝΑΛ ψήφισε υπέρ της μη παραπομπής, θα ήταν αστείο και δεν έχει και καμία βάση. Το πού πρέπει κάποιος να αναζητήσει αυτές τις ψήφους είναι προφανές ότι πρέπει να τις αναζητήσει στη ΝΔ. Ο κ. Παπαγγελόπουλος είναι 'σαρξ εκ της σαρκός' της ΝΔ αλλά και όποιος παρακολούθησε προχθές την ομιλία του στη Βουλή αυτό που έκανε είναι ότι διαρκώς απευθυνόταν στη ΝΔ είτε με κατηγορίες είτε με υπονοούμενα.»