Ο Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, αντέκρουσε τις αντιρρήσεις συνταγματικότητας που υπέβαλε το Κίνημα Αλλαγής και ο ΣΥΡΙΖΑ επί διατάξεων του σχεδίου νόμου «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις», που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ανέδειξε το άτοπο της κριτικής της αντιπολίτευσης περί του αναπτυξιακού χαρακτήρα του νομοσχεδίου, αφού αυτοί που την επικαλούνται, δεν γνωρίζουν τι εστί ανάπτυξη, αλλιώς θα την είχαν φέρει τα χρόνια που κυβέρνησαν. Ο Σπήλιος Λιβανός ανέδειξε την διαβούλευση που έγινε για το νομοσχέδιο με όλους τους παραγωγικούς φορείς.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ανέδειξε ότι πυρήνας των εργασιακών διατάξεων του νομοσχεδίου είναι να δοθεί ανάσα ζωής στην χωλαίνουσα επιχειρηματικότητα του τόπου, απαντώντας στην αντιπολίτευση ότι για να υπάρχουν εργαζόμενοι θα πρέπει να υπάρχουν επιχειρήσεις.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας στις συλλογικές διαπραγματεύσεις και τις αρχές της επεκτασιμότητας και της ευνοϊκότερης ρύθμισης.

Παράλληλα, κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να συμμετέχει εποικοδομητικά στην συζήτηση του νομοσχεδίου, και να μην ακολουθεί τις πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στο γκρεμό.