Στο σήμα των μακεδονικών προϊόντων αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1:

«Όσον αφορά την αισθητική του σήματος ο καθένας μπορεί να έχει μια άποψη αλλά γενικά άρεσε. Είναι πολύ έξυπνο, είναι πάρα πολύ λειτουργικό, έχει εξαιρετικά πολλούς συμβολισμούς και έγινε από μια πολύ καλά καταρτισμένη ομάδα η οποία στάθμισε πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το οποίο πασχίζουμε είναι η κατοχύρωση της προέλευσης και η αναγνωσιμότητα του» τόνισε.

Για τη Βόρεια Μακεδονία, σημείωσε ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ζάεφ, «έχω ένα πρόβλημα με τη χρήση του ονόματος και όλους αυτούς τους συμβολισμούς που υπάρχουν. Πιστεύω ακράδαντα τις σχέσεις καλής γειτονίας, στη συνεργασία. Δεν είναι πρώτη προτεραιότητά μου να πάω στα Σκόπια.»

Τέλος, σε ερώτηση για τον εορτασμό της Επετείου του Πολυτεχνείου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι πιστεύει  στο δικαίωμα της διαδήλωσης, της μνήμης όπως το νοιώθει ο καθένας, «αλλά να χρησιμοποιούν μια τέτοια μέρα μνήμης κάποιοι για να δημιουργήσουν οποιεσδήποτε ζημιές στην πόλη και στη Δημοκρατία για μένα είναι κατακριτέο».