Αμετανόητος ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζει να προκαλεί με νέα χυδαία  κατά της νυν εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Παρά τις αντιδράσεις που συνάντησε η πρώτη του επίθεση κατά της εθνικής συντονίστριας, ακόμη και από φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα, όπως η Εφημερίδα των Συντακτών. «Δεν μαθαίνει από τα λάθη του», γράφει την Πέμπτη η εφημερίδα, κάνοντας λόγο για νέο σοβαρό ατόπημα του Παύλου Πολάκη, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε στο αγαπημένο του μέσο, το Facebook, όπου αναθέρμανε τη γνωστή φρασεολογία του, περί σάιτ και καναλιών της διαπλοκής, εκ των οποίων κανένα, όπως λέει δεν δημοσιεύει το άρθρο της Αγαπηδάκη.

Συγκεκριμένα με νέα του ανάρτηρη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Λες και εδόθη ταυτόχρονη εντολή (που εδόθη βέβαια) αρχισαν όλα τα γνωστά σαίτ και κανάλια της διαπλοκής να δημοσιεύουν άρθρα με τίτλους του στυλ "επίθεση του Πολακη στην αγαπηδακη","ντροπή και χυδαιότητα του Πολακη" αναπαράγοντας την ανακοίνωση του Μαξιμου το οποιο ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να ορίσει την "ψυχολόγο του fb"ως Συντονιστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα !!!».