Κάποτε ήταν ο αψύς Κρητικός, σήμερα όμως αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συντρόφους του, οι οποίοι όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνουν με τον πιο σκληρό τρόπο πως δεν… σηκώνει ιδιαίτερη κριτική.

Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με μια πρωτοφανής επίθεση στο πρόσωπο της εθνικής συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη.



Αυτό είχε σφοδρές αντιδράσεις ακόμη και από τα στελέχη του ίδιου κόμματος του Παύλου Πολάκη. Ο πρώην υπουργός, Αλέξης Χαρίτσης, το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Λάμπρου ακόμη και το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση κατά των δηλώσεων του πρώην υπουργού με επίσημη ανακοίνωση του αποδοκιμάζοντας τα όσα αήθη έγραψε στο Facebook.


Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο πρώην υπουργός, Παύλος Πολάκης, επέστρεψε δριμύτερος αυτή τη φορά στοχοποιώντας έναν από τους συντρόφους του, Πάνο Λάμπρο. Μπορεί να μην έκανε αναφορά στον ίδιο τον κ Λάμπρου, όμως αφιέρωνε στο... κοινό του το γνωστό τραγούδι «Στου παπα-Λάμπρου την αυλή».