Η Νέα Δημοκρατία, λίγους μήνες μετά τη νίκη των εθνικών εκλογών, επιβεβαιώνει πως ήταν, είναι και θα είναι κόμμα του λαού της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων! Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την πρώτη ημέρα στόχευσε στους τρεις βασικούς πυλώνες: την Παιδεία, γιατί αφορά το παρόν και το μέλλον της νεολαίας μας, το κράτος, γιατί συνδέεται με την καθημερινότητα όλων μας, και τέλος την οικονομία, γιατί αφορά την ευημερία όλων των πολιτών.

Με σκληρή δουλειά καταφέραμε πολλά και είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε κάθε ημέρα, για να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων ακόμα καλύτερη, γιατί το μέλλον της Ελλάδας αρχίζει τώρα! Αυτό είναι και το σύνθημα του 13ου Συνεδρίου του κόμματός μας, που είναι περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ. Με την εμπειρία και τη γνώση των παλαιών στελεχών αλλά και με τον ενθουσιασμό και τις φρέσκιες ιδέες των νέων, καταφέραμε να εμπλουτίσουμε τις θέσεις μας και να χτίσουμε μια γέφυρα που οδηγεί την παράταξή μας στο μέλλον, εκεί που θέλουμε να βαδίσει η πατρίδα μας, εκεί που της αξίζει.

Είμαστε η παράταξη που απέδειξε ότι μπορεί να ενώσει ευρύτερες κοινωνικές ομάδες κάτω από την πολιτική της στέγη, ανθρώπους που συμπορεύτηκαν μαζί μας αποτελώντας την κινητήριο δύναμη μιας νέας περιόδου ευημερίας και προκοπής για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Ελληνες, μιας Ελλάδας αξιόπιστης, υπερήφανης, ασφαλούς και αισιόδοξης.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλω ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής να συγχαρώ όλα τα στελέχη της παράταξής μας αλλά και τα μέλη των κομματικών μας οργανώσεων για τον μεγάλο και ακούραστο αγώνα που έδωσαν, δίνουν και θα συνεχίσουν να δίνουν για τη μεγάλη παράταξή μας. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στις εργασίες του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του διαλόγου και της Δημοκρατίας, και να κλείσω με τα λόγια του μεγάλου μας ηγέτη και ιδρυτή της παράταξής μας, Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Η Δημοκρατία προϋποθέτει ηγεσία που να έχει το θάρρος να λέγει την αλήθεια, αλλά και λαό που να έχει το θάρρος να ακούει την αλήθεια και να την τιμά».

Την παρακαταθήκη αυτή συμπληρώνει σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια «συμφωνία αλήθειας» όλων των Ελλήνων, για να πάμε την κοινωνία και την οικονομία μας μπροστά!