Χαιρετισμό στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας, στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ θα απευθύνει αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός, ενώ εν συνεχεία θα παρευρεθεί σε εκδήλωση στη βρετανική πρεσβεία, θα συναντηθεί με τον ιδρυτή του Ινστιτούτου Κλιματικών Ερευνών του Πότσνταμ και θα συμμετάσχει σε δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Σερβίας Aleksandar Vučić, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής γραμματείας του πρωθυπουργικού γραφείου το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το εξής:

- Στις 10:00, ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας, στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.
- Στις 13:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη θα παρακαθίσουν σε γεύμα που παρατίθεται στη Βρετανική Πρεσβεία από την πρεσβευτή του Ηνωμένου Βασιλείου Kate Smith προς τιμήν του διακεκριμένου καθηγητή και φιλέλληνα Roderick Beaton.

- Στις 17:00, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Hans Joachim Schellnhuber, ιδρυτή και Επίτιμο Διευθυντή του Ινστιτούτου Κλιματικών Ερευνών του Πότσνταμ.

- Στις 20:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθίσει σε δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Σερβίας Aleksandar Vučić, στο Προεδρικό Μέγαρο.