Η Ελλάδα πρέπει να κάνει βήματα στον χειμερινό τουρισμό δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης. Ο υπουργός σημείωσε πως «ο εσωτερικός τουρισμός έχει κινηθεί καλά τις ημέρες των εορτών ειδικά σε προορισμούς κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα».

 Αναφορικά με την Τουρκική προκλητικότητα είπε πως η εποχή αυτή δεν θα τελειώσει σύντομα λέγοντα πως είναι στρατηγική πολιτική του Ερντογάν να προκαλεί. Εκτίμησε ότι η Τουρκία δεν έχει να κερδίσει κάτι με τα ζητήματα που θέτει στο Αιγαίο. Παράλληλα υπογράμμισε πως η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα.  Ανέφερε επίσης πως ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι συγκεκριμένος από το Σύνταγμα. Όπως είπε ο ΠτΔ συγκαλεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών  και δημιουργεί μια συναντίληψη μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων ιδιαίτερα για τα εθνικά θέματα.

Τέλος, ο κ. Θεοχάρης αναφερόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκτίμησε πως «το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας να θα πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει και να μπορεί να σταθεί και να απαντά και πολιτικά με επιχειρήματα για τα εθνικά μας δίκαια».