«Η δική μου η άποψη είναι πολύ σαφής. Πιστεύω ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταργηθεί στην πράξη δηλαδή όχι μόνο de facto αλλά και de jure η Συμφωνία των Πρεσπών εάν χάσει τις εκλογές ο Ζάεφ κάτι το οποίο θα πρέπει να ευχόμαστε.»

Αυτό είπε ο κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος Βουλευτής Β’Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας στο Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» με τον Βαγγέλη Στολάκη και την Ειρήνη Γκέλη για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε: «Εάν έρθει στην εξουσία το VMRO, όχι γιατί είναι ένα κόμμα φιλικό προς εμάς, αλλά γιατί με τη δική του στάση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και της αντίστοιχης συμφωνίας με τη Βουλγαρία, αυτό θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους και θα δώσει την δυνατότητα να καταργηθεί αυτή η τόσο επαχθής για εμάς συμφωνία.»

Τέλος υπογράμμισε: «Θα είναι ένα μεγάλο δώρο για εμάς και θα πρέπει να το αναμένουμε.Με ενδιαφέρει ως βουλευτή της Βορείου Ελλάδος να δικαιωθούν οι προσδοκίες των Μακεδόνων και του λαού όλης της Ελλάδος που αισθάνονται, ότι υφίστανται μια υπαρξιακή προσβολή όταν η Συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει την ύπαρξη Μακεδονικής Γλώσσας και Εθνότητας.»