«Δεν θεωρώ ότι καταστράφηκε η μεσαία τάξη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι κομμάτι αυτής της κοινωνίας, έχω ένσημα 22 χρόνια και εργάζομαι από 18 ετών».
Αυτό ανέφερε η βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ κ.Ραλλία Χρηστίδου στο Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» με τους Ειρήνη Γκέλη και Βαγγέλη Στολάκη, ενώ υπογράμμισε πως δεν είναι απογοητευμένη από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια: «Αν ήμουν απογοητευμένη δεν θα έθετα υποψηφιότητα ως ευρωβουλευτής και βουλευτής. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που απογοητεύομαι εύκολα. Πιστεύω ότι πρέπει να δίνονται μάχες που κάτι θα κερδίσεις και κάτι θα χάσεις.»

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, η κ.Χρηστίδου υποστήριξε πως «ήταν προσβλητική για τη χώρα η συνέντευξη τύπου», διότι «ο κ. Μητσοτάκης αντιμετωπίστηκε σαν ένας ακόμη εκπρόσωπος της ελληνικής αντιπροσωπείας».

Όσον αφορά στις εξελίξεις για τον νέο ΠτΔ σημείωσε: «Πιστεύουμε ότι ο κ. Παυλόπουλος ήταν ένας ΠτΔ που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Μας έχει ικανοποιήσει το έργο του ως ΠτΔ και προφανώς είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ». Ενώ, για το ενδεχόμενο να προταθεί από την Κυβέρνηση άτομο από την κεντροαριστερά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Τότε θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα και θα πάρουμε απόφαση όπως παίρνουμε μέχρι τώρα.»

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη