Η διαρκής επιμόρφωση των στελεχών της ΟΝΝΕΔ αποτελεί τη βασική δέσμευση του προέδρου της Παύλου Μαρινάκη, με πρωτοβουλία του οποίου διοργανώνονται αρχής γενομένης θεματικές συζητήσεις για ζητήματα που απασχολούν τους νέους.

Πρώτο ζήτημα που απασχόλησε τη νεολαία στη σημερινή της Πολιτική Ακαδημία ήταν η Οικονομία και η Ανάπτυξη όπου παρευρέθηκαν ως εισηγητές ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Βασιλική Λαζαράκου οι οποίοι μίλησαν για την πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη στους ΟΝΝΕΔίτες που κατέκλυσαν την αίθουσα του ΤΕΕ.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός ο οποίος συνεχάρη τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ για την πρωτοβουλία τους.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Η διαρκής επιμόρφωση των στελεχών μας και η επαφή τους με έννοιες της πολιτικής που απασχολούν την καθημερινότητα και τη ζωή των νέων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Σε μια εποχή που η οικονομία μπαίνει σε τροχιά ανάκαμψης οι νέοι πρέπει να εξοικειωθούν με τις βασικές έννοιες της και να εξερευνήσουν τις πιθανότητες εξέλιξης στη χώρα τους».