Οι ενέργειες του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την στήριξη των έγκλειστων πολιτών συνεχίζονται με το λανσάρισμα ξεχωριστής ιστοσελίδας για το #DigitalSolidarityGR.

Σε αυτήν την ιστοσελίδα βρίσκονται συγκεντρωμένες οι ενέργειες οποιασδήποτε επιχείρησης ή ιδιώτη που επιθυμεί να προσφέρει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν δωρεάν ή με χαμηλότερο κόστος στους κατοίκους της Ελλάδας, ως ένδειξη αλληλεγγύης στις κοινωνικο – οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω κορωνοϊού.

Ήδη, κάποιοι πάροχοι των τηλεπικοινωνιών (και όχι μόνον) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κυβέρνησης και του Κυριάκου Πιερρακάκη για τη δημιουργία της «ψηφιακής αλληλεγγύης», προσφέροντας από την πρώτη στιγμή υπηρεσίες που στόχο έχουν να διευκολύνουν τη διαβίωση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας/υποχρέωσης «Μένουμε σπίτι». Μάλιστα, ο κύκλος της αλληλεγγύης δεν έχει κλείσει ακόμη, καθώς αναμένονται και άλλες προσφορές, τόσο από τους παρόχους τηλεπικοινωνιών όσο και άλλους φορείς τεχνολογίας.

Δείτε και το βίντεο που ανέβασε ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. 




ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ

Πόσο διαρκεί η επώαση του ιού και πότε εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα
Πώς γίνεται η διάγνωση και πώς μεταδίδεται;
Πού πρέπει να καλέσετε εάν παρουσιάσετε συμπτώματα
Τι κάνουμε αν ένα μέλος της οικογένειας εμφανίσει συμπτώματα