Ποια Μυρσίνη και ποια «βλαμμένη»άλλη, εύχεται να αυξηθούν οι νεκροί από τον ιό προκειμένου να μπορέσει το κόμμα της να αναζητήσει ποινικές ευθύνες όταν ξεπεραστεί ο αριθμός των νεκρών της τραγωδίας στο Μάτι;

Στον Σύριζα κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό η ανοησία της θεωρίας της αγέλης αφού όλο το τσούρμο αυτών των τύπων μόνο αγέλη θυμίζει.
Τους ζήσαμε 4,5 χρόνια στο πετσί μας όταν κυβερνούσαν. Τους μάθαμε. Και δεν στέκομαι ούτε στον Πολάκη, ούτε και στον κάθε αριβίστα Ραγκούση ή κάτι γραφικούς, ημιμαθείς και ψεκασμένους επαναστάτες.

Στέκομαι σε έναν υποτιθέμενο «σοβαρό» και διαβάζω: «Τώρα καταπίνουμε το θυμό μας και το βουλώνουμε, αλλά όταν έρθει η ώρα θα λογαριαστούμε...»
Διαβάζουμε τελευταία αρκετές απειλές από στελέχη του Σύριζα. Κρατώ όμως τις απειλές του συριζαίου αγιατολάχ Θανάση Καρτερού, μέντορα του πρώην πρωθυπουργού και διευθυντή του γραφείου του στο Μαξίμου, από άρθρο του στην «Αυγή». 

Αναφέρομαι στον τότε κομμουνιστή Καρτερό που του αποδόθηκε ο επιθετικός προσδιορισμός «Μαρούλιας» γιατί καλούσε τους Έλληνες, μέσα από τον Ριζοσπάστη την περίοδο του Τσέρνομπιλ, να τρώνε μαρούλια αφού τα περί διαρροής ραδιενέργειας ήταν δημιούργημα της καπιταλιστικής δύσης κατά της Σοβιετικής Ένωσης.

Το ζήτημα όμως δεν είναι τι κουβαλά ο κάθε νοσηρός εγκέφαλος του κάθε πικραμμένου λάτρη του σταλινισμού. Το πρόβλημα είναι η αποδοχή τέτοιων πρακτικών και αρρωστημένων απειλών από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού και νυν αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που θέλει να φορά προβιά προβάτου... ενώ ο ίδιος αυτά πρεσβεύει εναντίον αυτών που εμπράκτως σε αυτή την κρίσιμη περίοδο τα πάνε καλά κατατάσσοντας τη χώρα μας στις καλύτερες θέσεις διεθνώς.

Είναι τόσο το μίσος τους για την κυβέρνηση που θολώνει το μυαλό τους αγνοώντας και αυτούς που τους ψήφισαν αφού το 50% των ψηφοφόρων του Σύριζα τάσσεται υπέρ των κυβερνητικών μέτρων!

Σκεφτείτε πού θα έφθαναν εάν διατηρούσαν και τις εκλογικές δυνάμεις τους...

Μήπως όμως η κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει κάποια στιγμή να αποδεχτεί την πρόκληση και να λογαριαστεί μαζί τους;

Γιατί τα χρωστούμενα της προηγούμενης κυβέρνησης Συριζανέλ είναι προς τον Ελληνικό λαό που του φόρτωσαν αδίκως ένα αχρείαστο μνημόνιο με την τεράστια ζημιά άνω των 150 δισ. και που θρήνησε αδίκως εκατόμβη νεκρών όχι φυσικά από πανδημία αλλά από κυβερνητική αδιαφορία και ζαμανφουτισμό.

Και τα χρωστούμενα της κυβέρνησης Συριζανέλ είναι προς την ίδια τη Δημοκρατία που υπονομεύτηκε με την αλλοίωση των θεσμών και τα αμέτρητα σκάνδαλα με κορυφαίο την σκευωρία κατά του πολιτικού συστήματος και του δημοκρατικού μαα πολιτεύματος.

Μήπως πρέπει να εξοφληθεί ο λογαριασμός αυτός μόλις περάσει η χίμαιρα της πανδημίας;

Γιατί μόνο έτσι θα κοπεί η λαλιά, η αυθάδεια και το θράσσος αυτών που αν σήμερα βρίσκονταν στο τιμόνι της χώρας, με ανοιχτά τα σύνορα από την Τουρκία εν μέσω πανδημίας, ένας θεός ξέρει τι θα ξημέρωνε για την Πατρίδα...