Οι μόνοι που εξυπηρετούνται από την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν τα δικαστήρια τη Δευτέρα στις 27 Απριλίου είναι οι τράπεζες και όσοι θέλουν να αρχίσουν οι πλειστηριασμοί τονίζει ο Παύλος Χρηστίδης.

Πλειστηριασμοί, εγγραφή προσημειώσεων και επιβολή συντηρητικών κατασχέσεων

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι με την απόφαση αυτή της κυβέρνησης θα ανοίξουν οι διαδικασίες για την εγγραφή των προσημειώσεων και την επιβολή συντηρητικών κατασχέσεων.

Ενώ την ίδια ώρα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ κατέθεσε στη βουλή δέσμη τριών τροπολογιών μεταξύ των οποίων και την επαναφορά της προστασίας της πρώτης κατοικίας στο καθεστώς του νόμου Κατσέλη.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το άνοιγμα των δικαστηρίων, ο Παύλος Χρηστίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, δήλωσε:

«Φαίνεται ότι οι μόνοι που εξυπηρετούνται από την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν τα δικαστήρια στις 27/04, είναι οι τράπεζες και όσοι θέλουν να αρχίσουν οι πλειστηριασμοί.

Με την συγκεκριμένη απόφαση της Νέας Δημοκρατίας ανοίγουν οι διαδικασίες εγγραφής προσημειώσεων, αλλά και επιβολής συντηρητικών κατασχέσεων.

Και ενώ ακόμα δεν έχουμε ακούσει μέτρα από τους ειδικούς για την προστασία της υγείας όσων πρέπει να πάνε στα δικαστήρια, η κυβέρνηση σπεύδει να ανακοινώσει το άνοιγμά τους».