Στην εκπομπή Live News μίλησε ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, αναφορικά με την επιστροφή στην κανονικότητα στις μετακινήσεις των πολιτών.

«Πήγαμε με τον κ. Καραμανλή το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο ελέγχου στο Σύνταγμα, είδαμε τη λειτουργία στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό και ενημερωθήκαμε από τους υπεύθυνους. Υπήρξε απόλυτη συμμόρφωση στους κανόνες και θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που δεν μας έφεραν σε δύσκολη θέση ως υπουργείο να πρέπει να εφαρμόσουμε κυρώσεις. Ίδια εικόνα ήταν και στα λεωφορεία» σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε την επόμενη Δευτέρα ορόσημο, πιο δύσκολο από το σημερινό. «Εμείς δεν εφησυχάζουμε, θα παρακολουθούμε κάθε μέρα την κίνηση. Αν υπάρξει συνωστισμός, μπορούμε να παρέμβουμε αυξάνοντας τα δρομολόγια» τόνισε ο ίδιος.

Όπως είπε «έχουν λάβει υπηρεσία γύρω στα 300 άτομα στη ΣΤΑΣΥ και τον ΟΣΥ που μπορούν να δίνουν οδηγίες στους πολίτες για αποφυγή του συνωστισμού».

«Από την άλλη Δευτέρα, θα πρέπει να πυκνώσουμε τα δρομολόγια. Θα τηρηθούν τα μέτρα σε ό,τι αφορά στις τρεις ζώνες για προσέλευση στην εργασία των εργαζομένων. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο» κατέληξε ο κ. Κεφαλογιάννης.