«Είναι κάτι ιστορικό. Προχωράμε σε μια ιστορική συμφωνία...», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με το δημοσιογράφο και βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αναφορικά με την υπογραφή ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, ο Νίκος Ρωμανός.

Για τα Fake news, ο κ. Ρωμανός δήλωσε: «Έχουμε τη ‘’βάφτιση’’ της ελληνικής παραλίας ως παραλία της Κροατίας. Ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο 32 εκ. το οποίο το βάφτισαν έτσι που ουσιαστικά πρόκειται για μια δωρεάν καμπάνια αφενός όσον αφορά τη νέα καμπάνια και για μια σύμβαση 99 χιλιάδων. Τις 99 χιλιάδες τις βάφτισαν 32 εκατομμύρια, τη δωρεάν καμπάνια τη βάφτισαν εκχώρηση στους ιδιώτες της καμπάνιας του ΕΟΤ και όλα αυτά φυσικά επιμένοντας όταν διαψεύδονται από τα γεγονότα, όταν βγαίνουνε τα στοιχεία όλα σαν να μην τρέχει τίποτα συνεχίζουν να λένε τα ίδια. Είναι σε ένα δικό τους φαντασιακό κόσμο. Νομίζω ότι τελικά κάνουν κακό στους ίδιους κυρίως».

«Εγώ θα περίμενα από μια σοβαρή αντιπολίτευση να κάνει προτάσεις για το πώς να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα, πως κάποια αιτήματα κάποιων κλάδων θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στις πολιτικές μας τα οποία είναι λογικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εκεί θα μπορούσε πραγματικά να προσφέρει μια αξιωματική αντιπολίτευση σε αυτή τη φάση και νομίζω να κερδίσει και δημοσκοπικά και αντί να κάνουν αυτό κάνουν το ακριβώς αντίθετο. Λες και δεν έχει περάσει μέρα από το ’12-’14, λες και μιλάνε στον ίδιο λαό, λες και είναι η ίδια κατάσταση, λες και δεν έχουν κυβερνήσει τέσσερα χρόνια», σημείωσε ο ίδιος.