Τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρη Κουτσούμπα συνάντησε την Πέμπτη 11 Ιουνίου η προέδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να ενημερώσει τους Αρχηγούς των κομμάτων της Αντιπολίτευσης για το έως τώρα έργο της Επιτροπής και τα σχέδια της για την επόμενη περίοδο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στον Περισσό, σε πολύ καλό κλίμα.

Μετά το τέλος της συνάντησης η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ως “Επιτροπή 2021” ζητάμε από την κοινωνία να μας πει πώς ονειρεύεται τις δράσεις με τις οποίες θα τιμήσουμε την επέτειο των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης. Ζητάμε ακόμη από την κοινωνία να συνδιαμορφώσει αυτές τις δράσεις και να συστρατευθεί. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, πρωταρχική μας υποχρέωση είναι να ενημερώνουμε τους Αρχηγούς των κομμάτων.

Σήμερα, ενημέρωσα τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα και άκουσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ότι και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας έχει προτάσεις για δράσεις που μπορεί να συγκινήσουν τους Έλληνες και αφορούν το πώς οραματιζόμαστε τη ζωή μας μετά το 2021».

Στο ερώτημα αν η «Επιτροπή 2021» σκοπεύει να συζητήσει αυτές τις προτάσεις, η κυρία Αγγελοπούλου απάντησε θετικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτές τις προτάσεις. Θα τις συζητήσουμε, είναι υποχρέωσή μας».

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα έχει αύριο, Παρασκευή 12 Ιουνίου, στις 2.00 μ.μ, συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου Κωνσταντίνο Τασούλα, στο γραφείο του, στη Βουλή.