Για πρώτη φορά μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποίησε το Σάββατο 13 Ιουνίου η ΟΝΝΕΔ τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της. Επρόκειτο για τη δεύτερη Σύνοδο του ανώτατου οργάνου της ΟΝΝΕΔ και χαρακτηρίστηκε από εντυπωσιακή συμμετοχή καθώς τα μέλη της γαλάζιας νεολαίας και των οργάνων διοίκησής της που συμμετείχαν έφτασαν τα 165!

Μάλιστα, το γεγονός σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου αναφέροντας πως πρόκεται σίγουρα για τη μεγαλύτερη τηλεδιάσκεψη που έχει διοργανωθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τη Νέα Δημοκρατία ή την οργάνωση νέων του κόμματος. Το παρών στην Κεντρική Επιτροπή έδωσε επίσης ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Γιάννης Μπρατάκος με τη συμμετοχή και τις τοποθετήσεις των δύο στη συνεδρίαση του κορυφαίου οργάνου της νεολαίας να επισφραγίζουν για ακόμη μια φορά την εξαιρετική τους συνεργασία με τον Πρόεδρο Παύλο Μαρινάκη, αλλά και μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΟΝΝΕΔ σε κάθε επίπεδο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πριν από λίγες ημέρες συνεδρίασε το Εκτελεστικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, όπου παρουσιάστηκε ένας βασικός απολογισμός της παρουσίας της νεολαίας και τέθηκαν οι επόμενοι στόχοι.

Όλα αυτά αποδεικνύουν, για άλλη μια φορά, την ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ατζέντα που αφορά τους νέους της χώρας.