Απάντηση – ράπισμα επεφύλασσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στον τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνού.

«Εκτός από τον κ. Παππά με τον οποίο πρέπει να ασχοληθεί ο κ. Τσίπρας, πρέπει να δει σοβαρά τι θα κάνει και με τον κ. Μπουρνούς. Διότι ένας τόσο αδιάβαστος Τομεάρχης Αθλητισμού, εκθέτει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και το ίδιο το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», σημείωσε ο κ. Αυγενάκης.

Από εκεί και πέρα, ο υφυπουργός σημείωσε ότι «στο εξής ο κ. Μπουρνούς ας ξαναδιαβάσει, ας μελετήσει, ας μιλήσει με τον κ. Βασιλειάδη να του πει με ποιον τρόπο μαγείρευε τα δημόσια οικονομικά και τα έδινε τάχα "μπόλικα - μπόλικα" στις Ομοσπονδίες, ενώ τα στερούσε από τους αθλητές και μετά ας έρθει να μας κάνει κριτική».

«Σε ότι αφορά τις δήθεν επιστολές μου και τα περί "ωμών παρεμβάσεων" ο κ. Μπουρνούς πρέπει πρώτον να εξασκηθεί στην κατανόηση κειμένου και δεύτερον να απευθυνθεί στους κ.κ. Παπαγγελοπουλο - Τσίπρα - Παππά για να του εξηγήσουν τι είναι ωμή παρέμβαση», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο κ. Μπουρνούς είχε επισημάνει πως «λόγω του κοροναϊού τα σωματεία και οι ομοσπονδίες έχουν γονατίσει».