Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο βουλευτής Μαγνησίας και αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο βουλευτής ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα σημαντικά θέματα του νομού Μαγνησίας., ενώ όπως προέκυψε από τη συζήτηση το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις για ανοιχτά ζητήματα της Μαγνησίας.

Ο Χρήστος Μπουκώρος αποτελεί ένα από τα στελέχη που λόγω της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από το Μαξίμου, ενώ από τη θέση του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου έχει σηκώσει πολλές φορές το βάρος της κυβερνητικής γραμμής, μέσα από τις εισηγήσεις του στα νομοσχέδια της κυβέρνησης.

Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος σε σύντομη δήλωσή του, αμέσως μετά τη συνάντηση, τόνισε: «Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την πλήρη ανταπόκρισή του και τη βαθιά κατανόησή του σε θέματα που αφορούν το μέλλον της Μαγνησίας μας. Τον ευχαριστώ ολόψυχα».